Home TOP NEWS “Η νίκη δεν είναι το παν, αλλά το να θέλεις να κερδίζεις...

“Η νίκη δεν είναι το παν, αλλά το να θέλεις να κερδίζεις είναι”

ag14-salamina-omonoia-a (109)


Ακόμα και οι καλύτερες ομάδες στο κόσμο, κάποια στιγμή θα χάσουν, ή θα απωλέσουν βαθμούς. Ακόμα και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα, κάποια στιγμή θα στραβοπατήσει. Η νίκη δεν μπορεί να έρχεται πάντα, γιατί υπάρχουν παράγοντες αστάθμητοι, που κάποιες φορές δεν μπορείς να ελέγξεις όπως η τύχη και η κατάσταση του αντιπάλου.

Εκείνο που μπορεί να ελέγξει μια ομάδα, είναι τη θέληση της να κερδίζει πάντα. “”Η νίκη δεν είναι το παν, αλλά το να θέλεις να κερδίζεις είναι”, είχε πει ο Βινς Λομπάρντι, ένας από τους μεγαλύτερους προπονητές Αμερικάνικου Ποδοσφαίρου όλων των εποχών, έχοντας ακριβώς όλα όσα περιγράψαμε στο μυαλό. Ότι ακόμα και οι φανταστικοί Green Bay Packers του κάποια στιγμή θα έχαναν, αλλά απαιτούσε οι παίκτες του να θέλουν πάντα να κερδίζουν.

Αυτό ακριβώς απαιτούμε και εμείς από τους δικούς μας ποδοσφαιριστές. Καταλαβαίνουμε ότι κάποιες φορές τα πράγματα θα στραβώσουν. Αν όμως μπαίνουν στο γήπεδο κάθε εβδομάδα αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, αυτές οι φορές θα μειωθούν δραματικά, οι νίκες θα αυξηθούν κατακόρυφα, ο κόσμος θα τους δει με άλλο μάτι. Για να παίξεις στην ΟΜΟΝΟΙΑ, την ομάδα με τα δυο αστέρια πάνω από το τριφύλλι, το να αρνείσαι να χάσεις είναι προαπαιτούμενο.