Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το θέλει και είναι έτοιμη

Το θέλει και είναι έτοιμη

futsal-anorthosi (8)


Μια ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή σε απόσταση βολής έψαχνε η ΟΜΟΝΟΙΑ και την έχει απόψε. Μετά την ισοπαλία της Ανόρθωσης με το Αποέλ, η ομάδα μας που υποδέχεται απόψε τον αιώνιο (20:30, live omonoianews.com) έχει την ευκαιρία με νίκη να ρίξει τη διαφορά από την πρώτη θέση στους 2 ή τους 3 βαθμούς, δηλαδή απόσταση που καλύπτεται σε ένα μόνο παιχνίδι.

Για να το πετύχει βέβαια, όπως γράφει και η προηγούμενη πρόταση πρέπει να κερδίσει. Στην πρεμιέρα είχε στριμώξει τον αιώνιο αντίπαλο, αυτοκτόνησε και από κει ξεκίνησε η κατρακύλα. Αυτή σε κάποια στιγμή σταμάτησε, η ΟΜΟΝΟΙΑ ξαναμπήκε σε ανοδική πορεία και σήμερα καλείται να αποδείξει πόσο πιστεύει στον εαυτό της και πόσο πολύ θέλει τον τίτλο.

Οι παίκτες του Σέρτζιο το θέλουν το παιχνίδι και είναι στην απαιτούμενη κατάσταση για να το δείξουν. Είναι έτοιμοι, είναι ψυχωμένοι, ξέρουν πόσα σημαίνει το παιχνίδι. Ελπίζουμε πως όλα αυτά τα στοιχεία θα βγουν και στο γήπεδο, αλλά και ότι στη προσπάθεια της η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει συμπαραστάτη το κόσμο της. Κτυπάμε ρέστα σήμερα!