Home TOP NEWS Να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα

Να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα

ag7-ermis-omonoia-a-Christofi (12)


Αντέδρασε μερίδα του κόσμου μετά την είδηση πως ο Δημήτρης Χριστοφή θα εξεταστεί εκ νέου από τον Μίλερ Φόλφαρτ. Άλλοι τα βάζουν με τη τύχη μας, άλλοι με τη διοίκηση, άλλοι με τον ίδιο το παίκτη, άλλοι αντιδρούν επειδή τελευταίως έχουμε η αλήθεια πολλά να αντιδράσουμε. Σε κανένα δεν αρέσει που ο κορυφαίος Κύπριος ποδοσφαιριστής είναι παροπλισμένος. Καλό είναι όμως σε αυτή τη περίπτωση να βλέπουμε τη μεγαλύτερη εικόνα.

Ας πάρουμε καταρχάς τα πράγματα με τη σειρά, βλέποντας κάποια δεδομένα:
1) Ο Δημήτρης Χριστοφή ήθελε πολύ να έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και το έδειξε με κάθε τρόπο. Έχασε μάλιστα αρκετά λεφτά.

2) Όλος ο κόσμος της ομάδας ήθελε και απαίτησε το Δημήτρη πίσω, μέχρι και λεφτά μαζέψαμε για να έρθει.

3) Ξέραμε όλοι πως ταλαιπωρείται από τραυματισμό όταν ερχόταν. Ξέραμε επίσης πως πέρσι είχε τραυματιστεί 3 φορές στο ίδιο σημείο.

4) Ο Δημήτρης παρά να μπαινοβγαίνει στους ιατρούς, προτίμησε να απαλλαγεί από τα προβλήματα μια και καλή ακολουθώντας τις οδηγίες του Μίλερ Φόλφαρτ. Οι μέθοδοι του Γερμανού χρειάζονται περισσότερο χρόνο από όσο περιμέναμε.

Το μοναδικό λάθος στην όλη ιστορία που περιγράψαμε, ήταν που αναγκάστηκε ο κόσμος να βάλει λεφτά για να έρθει ο Τζίμης και η διοίκηση δεν έκανε τότε το αυτονόητο. Κατά τα άλλα, ο Δημήτρης δεν ήρθε για αυτούς τους 6 μήνες που είναι τραυματίας στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν ήρθε καν για τα 2+1 χρόνια που προνοεί το συμβόλαιο του, αλλά για να αποτελέσει τον ηγέτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέχρι να μην τον κρατάνε άλλο τα πόδια του. Όλοι θα τον θέλαμε στο γήπεδο κάθε εβδομάδα, αυτό όμως στο ποδόσφαιρο είναι αδύνατο. Και ο ίδιος λυπάται που δεν είναι στο γήπεδο αλλά στην κερκίδα, ξέρει όμως πως δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Αντί να αντιδράμε λοιπόν κάθε φορά που μαθαίνουμε πως θα λείψει, ας βλέπουμε τη μεγαλύτερη εικόνα. Είναι άδικο και για τον ίδιο άλλωστε, να δέχεται πίεση επειδή έγιναν 1000 λάθη σε άλλους τομείς, άσχετα μαζί του. Ας βλέπουμε πως ο Χριστοφή ήρθε για να μείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και πως αφού απαλλαγεί από τον τραυματισμό του, θα αρχίσει τις γνωστές κούρσες υψηλών ταχυτήτων από δεξιά.