Home TOP NEWS Βλέπουν στις αγορές που γνωρίζουν

Βλέπουν στις αγορές που γνωρίζουν

ag11-aris-omonoia-a-Vladan-Milojevic-Krzysztof-Warzycha (45)


Τρεις με τέσσερις μεταγραφές θα επιδιώξει να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ και θα επηρεάσουν όπως φαίνεται όλες τις γραμμές. Τα κενά στο ρόστερ, ειδικά στην αμυντική γραμμή, είναι δεδομένα, έτσι περιθώριο να μην μας βγουν οι μεταγραφές, περιθώριο λάθους δηλαδή, δεν υπάρχει. Προς αυτή τη κατεύθυνση, Μιλόγεβιτς και Βαζέχα κοιτάνε πρώτιστα στις αγορές που γνωρίζουν.

Με αυτό το σκεπτικό κάποιες πολύ καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών περνάνε σε δεύτερη μοίρα (μάλλον θα εξεταστούν εκ νέου καλοκαίρι) αφού ο Μιλόγεβιτς θέλει να περιορίσει όσο γίνεται τον χρόνο προσαρμογής των καινούριων. Κοιτάνε λοιπόν πρώτιστα σε ευρωπαϊκές αγορές. Προφανώς από τη σύσταση του τημ και μόνο, “ειδικότητα” τους είναι αγορές όπως η Σερβία, η Πολωνία, η Ελλάδα, η Σλοβενία, η Κροατία αλλά δεν περιορίζονται σε αυτές αφού βλέπουν και προς άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ο Μιλόγεβιτς έχει ήδη εντοπίσει τα κενά και έχει κάποιους παίκτες στα υπόψη. Ρόλο θα παίξει βέβαια και το βαλάντιο που θα του δοθεί για να κινηθεί, αλλά και οι διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που θα φύγουν. Πέραν του Μεντί, δεν έγινε κανένα άλλο όνομα γνωστό αν και ακούστηκαν αρκετά.