Home TOP NEWS «Είχε σχηματίσει μια πάρα πολύ καλή εικόνα για τον Φλορέσκου»

«Είχε σχηματίσει μια πάρα πολύ καλή εικόνα για τον Φλορέσκου»


Δηλώσεις στο ραδιόφωνο Σούπερ Σπορ έκανε ο Ανδρέας Δημητρίου και μίλησε για το σημερινό αγώνα Κυπέλλου, τους παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής για τον επαναληπτικό, τη μεταγραφή Φλορέσκου στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως και άλλα θέματα της πράσινης επικαιρότητας. Ο εκπρόσωπος Τύπου των πράσινων τόνισε πως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήθελε πολύ το Φλορέσκου στην ομάδα, τον οποίο είχε δει το καλοκαίρι αγωνιζόμενο και είχε σχηματίσει πολύ καλή εικόνα για τον παίκτη.

Ακούστε στο ηχητικό πιο πάνω αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Δημητρίου.

Για το Φλορέσκου: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο προπονητής ήθελε πάρα πολύ στην ομάδα μας. Τον είδε αγωνιζόμενο (με τη φανέλα της Καμπάλα) καθώς είχε παίξει στα παιχνίδι ενάντια στην Τσουκαρίτσκι, η ομάδα που προπονούσε ο κύριος Μιλόγεβιτς πριν έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Είχε σχηματίσει μια πάρα πολύ καλή εικόνα για τον Φλορέσκου από εκείνα τα παιχνίδια. Ήταν εξαρχής στο πλάνο του προπονητή. Στην πορεία συνέβηκαν κάποια πράγματα στις διαπραγματεύσεις και καθυστέρησε η περίπτωση του, όμως τελικά ολοκληρώθηκε».

Για τον επαναληπτικό κόντρα στον Εθνικό Άχνας: «Το 2-0 δίνει σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης, όμως δεν μας την εξασφαλίζει και θα χρειαστεί να κάνουμε καλή εμφάνιση για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Είναι και ο Εθνικό σε ανοδική πορεία και τον περιμένουμε να μπει και να διεκδικήσει τις πιθανότητες του».