Home TOP NEWS Μεταφέρει εκ νέου τις θέσεις της περί διαιτησίας

Μεταφέρει εκ νέου τις θέσεις της περί διαιτησίας

neofytou


Άτυπη γενική συνέλευση των σωματείων έχει συγκαλέσει ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης. Οι φωνές σχεδόν από όλους για τη διαιτησία έχουν ενταθεί τον τελευταίο καιρό έτσι ο πρόεδρος της ΚΟΠ θεώρησε σκόπιμο να μαζευτούν για να συζητήσουν. Οι πληροφορίες μας λένε πως ο κ. Κουτσοκούμνης δεν έχει ενημερώσει σχετικά με την ατζέντα της συνάντησης, θεωρείται όμως δεδομένο πως θα αφορά τη διαιτησία.

Σε αυτή τη περίπτωση, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μεταφέρει τις πάγιες θέσεις της περί αλλαγής στην οργάνωση και τις δομές της κυπριακής διαιτησίας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ εδώ και χρόνια φωνάζει πως η αλλαγή πρέπει να είναι ολοκληρωτική και να μην αφορά απλά κάποια πρόσωπα. Η άποψη μας πάντως, όπως και στις εκλογές της ΚΟΠ το καλοκαίρι, είναι πως ο σύλλογος μας δεν πρέπει να κάνει βήμα πίσω όσον αφορά τις θέσεις του. Αν χρειαστεί να συγκρουστεί να το πράξει, αλλά να μην κάνει ούτε και μία υποχώρηση.

Οι προηγούμενες άτυπες συνελεύσεις, περιείχαν μπόλικο μπλα μπλα και ελάχιστες πράξεις. Αυτή τη φορά πρέπει να παρθούν γενναίες αποφάσεις αφού το θέμα δεν είναι τωρινό, υπάρχει χρόνια και απέκτησε ρίζες με τις ευλογίες αυτών που κινούν τα νήματα. Ή θα καθαρίσει επιτέλους από τη κεφαλή το ψάρι, είτε του χρόνου θα συζητάμε τα ίδια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο να παίξει στη κάθαρση.