Home TOP NEWS Βγείτε μπροστά!

Βγείτε μπροστά!

ag18-omonoia-agianapa-Sheridan (13)


Η απόφαση που συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη αυτό τον Ιανουάριο, ήταν για μη απόκτηση επιθετικού. Παρότι είχε τέσσερις κινήσεις, η ΟΜΟΝΟΙΑ απέκτησε δύο μέσους, 1 κεντρικό αμυντικό και ένα δεξί οπισθοφύλακα. Προτίμησε να στηρίξει τους 3 ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν κορυφή, τους Αντρέ Σκέμπρι, Ονησίφορο Ρουσιά και Κίλιαν Σέρινταν, ενώ ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τόνισε αρκετές φορές πως περιμένει περισσότερα γκολ και από τους ακραίους.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η ομάδα μας πάει στη Πάφο χωρίς τον πρώτο της σκόρερ Αντρέ Σκέμπρι και καλείται να βρει τους τρόπους να εξαλείψει την όποια δυσκολία στο σκοράρισμα και να κάνει τη ζωή της πιο εύκολη. Μοιραία το βάρος πέφτει στους Κίλιαν Σέρινταν και Ονησίφορο Ρουσιά. Όποιος από τους δύο κι αν ξεκινήσει στη θέση φορ (ένα σενάριο τους θέλει να ξεκινάνε μαζί), καλείται να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στο κουτί του αντιπάλου και κυρίως, να σκοράρει!

Με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Ερμή, η ομάδα μας φτιάχνει ευκαιρίες. Δεν είναι δα και μηχανή παραγωγής κλασσικών φάσεων, για αυτό άλλωστε ο Μιλόγεβιτς δουλεύει και στη δημιουργία, όμως φτιάχνει φάσεις. Από αύριο πρέπει να αρχίσει να τις τελειώνει κιόλας. Όσο πιο αποτελεσματική είναι η τριάδα που παίζει μπροστά, τόσο πιο εύκολη γίνεται η δουλειά όλης της ομάδας. Κίλιαν και Ονησίφορε λοιπόν, βγείτε μπροστά, αναλάβετε ευθύνες, σκοράρετε, απολοποιήστε τα πράγματα.