Home TOP NEWS Κερδίστε και κερδίστε το κόσμο σας!

Κερδίστε και κερδίστε το κόσμο σας!

ag22-omonoia-aek (151)


Οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν εκφραστεί πολλές φορές με θαυμασμό για το κόσμο της ομάδας. Έχουν τονίσει πολλές φορές πόσο τον σέβονται και πόσο εκτιμούν το γεγονός πως παρότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ακολουθεί τα τελευταία χρόνια την πρωταγωνιστική πορεία που επιβάλλει το όνομα της, είναι πάντα εκεί να τους στηρίζουν. Το Σάββατο, έχουν μια τεράστια ευκαιρία να του πουν ευχαριστώ. Κερδίζοντας το Αποέλ, θα κερδίσουν ξανά και την εμπιστοσύνη του κόσμου τους.

Μόνο στο γήπεδο, εκεί πρέπει να μιλήσουν. Να παρατάξουν όλο το πάθος τους, όλη τη συγκέντρωση τους, να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να φωνάξουν πως θα είναι εκεί μέχρι το τέλος. Πάει αρκετός καιρός από τότε που κερδίσαμε το Αποέλ και δεν τιμάει κανένα το γεγονός. Ο ΛΑΟΣ είναι πάντα εκεί, ακόμα και μετά από πίκρες, είναι καιρός όμως να τον συσπειρώσουν με χαρούμενες στιγμές και μια μεγάλη νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου.

Λέμε πολύ συχνά για παιχνίδια κομβικά σε μια χρονιά. Το Σαββατιάτικο είναι ένα τέτοιο και για αρκετούς λόγους. Ο κυριότερος από αυτούς είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να βάλει στο άρμα της το πιο δυνατό της όπλο μέχρι το τέλος και η δυναμική που μπορεί να δημιουργήσει ο κόσμος είναι τεράστια. Κερδίστε το κόσμο και όλα γίνονται!