Home TOP NEWS Προτίμησε να τους ξεκουράσει

Προτίμησε να τους ξεκουράσει

ag20-omonoia-ermis-Romaric (45)


Από τον πάγκο παρακολούθησαν τον χθεσινό αγώνα με τη Πάφο οι Ντρι Ρομαρίκ και Γκεόργκε Φλορέσκου, μιας και ο Μιλόγεβιτς επέλεξε να μην παίξουν δευτερόλεπτο. Οι δυο άσσοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχαν ανάγκη τη ξεκούραση χθες ο κάθε ένας για διαφορετικούς λόγους και ο κόουτς προτίμησε να μην τους επιβαρύνει με άλλα επίσημα αγωνιστικά λεπτά.  Εννοείται πως θα είναι στη διάθεση του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Ρομαρίκ ήρθε στην ομάδα 1η Σεπτεμβρίου, έχοντας στην πλάτη του απραξία και περιττά κιλά. Υπήρχε ανάγκη να μπει στα επίσημα άμεσα, χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία ενώ στη συνέχεια πήρε ειδικό πρόγραμμα για να αδυνατίσει και να ανεβάσει τα επίπεδα ετοιμότητας του. Δούλεψε πάρα πολύ σκληρά, ήταν υπόδειγμα επαγγελματία και μετά από πολύ καιρό, είδε ένα παιχνίδι χωρίς να χρειαστεί να παίξει.

Όσον αφορά τώρα το Φλορέσκου, τη Κυριακή βρέθηκε για πρώτη φορά στην εντεκάδα, όμως και αυτός προέρχεται από απραξία. Δεν θα ήταν λοιπόν έξυπνο να βάλει σορτσάκι και ποδοσφαιρικά παπούτσια μόλις 3 μέρες μετά, αφού χρειαζόταν χρόνο να επανέλθει. Κάθε μέρα που περνάει δουλεύει υπέρ του και αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα τον ξεκινήσει ο κόουτς με την ΑΕΚ ή αν θα μείνει στο πάγκο και να βοηθήσει ανάλογα με την εξέλιξη του ματς.