Home TOP NEWS Θέλει, τον θέλουμε, κλείστε να τελειώνουμε

Θέλει, τον θέλουμε, κλείστε να τελειώνουμε

ag22-omonoia-aek (168)


Πρώτα χρονικά, ήρθε η δήλωση του Αντρέ Σκέμπρι στους Times of Malta: “Ο μάνατζερ μου, μου είπε και για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων στην Κύπρο που βρίσκονται υψηλά στη βαθμολογία, επίσης έχω και μερικές προτάσεις από το εξωτερικό. Αλλά μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος στην ΟΜΟΝΟΙΑ και οι όροι που θέσαμε για το συμβόλαιο είναι σε λογικά πλαίσια. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ αποδεχτεί τους όρους μας, είμαι αρκετά πρόθυμος να υπογράψω το νέο συμβόλαιο. Θα ήθελα να μείνω εδώ που είμαι.

Λίγο αργότερα, ήταν σειρά της διοίκησης μέσω του εκπροσώπου τύπου Αντρέα Δημητρίου να εκφράσει τη θέση της:  “Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να διατηρήσει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της και να του δώσει ένα συμβόλαιο που να τον κάνει να νιώθει ποδοσφαιρική ασφάλεια.”

Με απλά λόγια, ο Σκέμπρι θέλει να μείνει και η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να τον κρατήσει. Αφού υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και θέληση λοιπόν, δεν υπάρχει λόγος να κουράζουμε ιδιαίτερα το θέμα. Παίκτες με τη ποιότητα του Αντρέ Σκέμπρι δεν είναι πολλοί και καλό θα ήταν να διευθετηθεί άμεσα νέα συνάντηση, να ξεπεραστούν οι όποιες διαφορές και να βάλει ο Μαλτέζος την πλατιά του σε νέο συμβόλαιο! Υπογράψτε να τελειώνουμε!