Home TOP NEWS Καλό το ρεπό της Τετάρτης, αλλά…

Καλό το ρεπό της Τετάρτης, αλλά…

AG29-salamina-omonoia-Warzycha (106)


Δεν έκρυψε τη δυσφορία του για τους πολλούς και μαζεμένους τραυματισμούς ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Στερήθηκε χθες των υπηρεσιών των Χριστοφή, Μπαντιμπαγκά, Φλορέσκου, Μπεμπέ και Ασσίς, που ήταν στην αποστολή αλλά όχι σε θέση να βοηθήσει. Πιο πριν ήταν οι Μαργκάσα, Κιρμ και Σκέμπρι, προβλήματα είχε και ο Ρούνιε. Δεν ήταν όλοι οι τραυματισμοί μυϊκοί, πρέπει να γίνει ξεκάθαρο, όμως η κατάσταση έχει ξεφύγει και ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είπε στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι χαρακτηριστικά:

“Παρακαλώ να μην έρχεται η Τετάρτη, αφού πάντα χάνω κι άλλο παίκτη. Θα δώσω ρεπό αυτή τη βδομάδα. Παίξαμε πάλι χωρίς 5 παίκτες και χωρίς να υπολογίζω το Χριστοφή.”

Το ρεπό της Τετάρτης δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα προφανώς και δεν σοβαρολογούσε ο Μιλόγεβιτς όταν το ανέφερε. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ όμως πρέπει να δουν τι πάει στραβά, γιατί εδώ και κάποιους μήνες η προπόνηση μοιάζει με Big Brother και κάθε Τετάρτη κάποιος αποχωρεί. Ο κόσμος ήδη συζητάει, ο κάθε ένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα και είναι προφανές πως χρειάζεται εις βάθος εξέταση των λόγων που η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει μαζικούς τραυματισμούς.