Home TOP NEWS Κι αν δεν προλάβει κανείς τους;

Κι αν δεν προλάβει κανείς τους;

match-omonoia-salamina-kazamias (27)-bebe-assis


Πραγματικό πονοκέφαλο ήρθε να δημιουργήσει στο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ο τραυματισμός του Λουτσιάνο Μπεμπέ. Από το κανονικό πρόγραμμα απουσιάζει τις τελευταίες εβδομάδες και ο Νούνο Ασσίς, του οποίου η συμμετοχή στο αυριανό παιχνίδι με τη Σαλαμίνα είναι αμφίβολη. Είναι πολύ πιθανόν ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να πρέπει να ψάξει για επιτελικό της τελευταίας στιγμής, αφού η λογική λέει πως κανείς από τους Μπεμπέ και Ασσίς δεν θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει.

Από τον αγώνα απουσιάζει και ο Κριστοβάο Ράμος, ο οποίος έχει ξαναπαίξει τη θέση. Το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι πίσω από τον Κίλιαν Σέρινταν να παίξει ο Αντρέ Σκέμπρι, ο οποίος προοριζόταν μέχρι σήμερα για το φτερό. Είναι άλλωστε η αγαπημένη θέση του Μαλτέζου, την γνωρίζει καλά και μπορεί να αποδώσει εξαιρετικά, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Τη θέση που αφήνει κενό στο φτερό, θα καλύψει ένας εκ των Εζέ και Κασμί. Ο Βέλγος είχε εντυπωσιάσει στο κύπελλο με τη Πάφο, εδώ και καιρό όμως μένει στο πάγκο. Ο Εζέ αντίθετα παίρνει πιο τακτικά λεπτά και έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει.

Όλα τα πιο πάνω βέβαια, θα παραμείνουν θεωρίες, αν προλάβει ο Νούνο Ασσίς την εντεκάδα. Σε μερικές ώρες θα ξέρουμε ακριβώς τι έχει στο μυαλό του ο κόουτς.