Home TOP NEWS Μιλόγεβιτς: “Δικαιούμαστε περισσότερα”

Μιλόγεβιτς: “Δικαιούμαστε περισσότερα”


Στις χαμένες ευκαιρίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και το χρονικό σημείο που ήρθε το δεύτερο γκολ στάθηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο κόουτς της ομάδας, έκανε λόγο και για τις πάρα πολλές κίτρινες που έδωσε ο Μασιάς στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Μιλόγεβιτς: Καλησπέρα σε όλους. Για το παιχνίδι μπορώ να πω πως όπως εξελίχθηκε χάσαμε το παιχνίδι, ενώ δικαιούμαστε περισσότερα. Όπως έγινε το ματς, σίγουρα δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι. Από την άλλη, υπάρχουν πάντα και τα λάθη στο ματς και χάσαμε ένα ματς που το Αποέλ ήταν τυχερό που μας κέρδισε. Είχαμε κλασσικές ευκαιρίες στο 1-1 που αν σκοράραμε θα τους βάζαμε σε δύσκολη θέση. Δεχθήκαμε στο τέλος ένα γκολ σε σημείο που δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά που άξιζαν περισσότερα. Έγιναν και άλλα στο παιχνίδι, αλλά εγώ ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Είχαμε 7 κίτρινες και 1 κόκκινη, αν αυτή ήταν η εικόνα του ματς, πείτε μας εσείς. Εύχομαι στον Τιμούρ κάθε καλύτερο. Εμείς με το Αποέλ θα τα πούμε ξανά.

Κετσμπάια: Καλησπέρα και από μένα. Κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο ματς. Εκεί που ελέγχαμε το παιχνίδι, μείναμε πίσω στο σκορ με ένα λάθος. Πιστεύω πως αντιδράσαμε, ήταν καλό για μας ότι βάλαμε το γκολ πριν τελειώσει το ημίχρονο και πιστεύω ότι ελέγχαμε το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος και προσπαθήσαμε να πιέσουμε. Είχαμε κάποια ευκαιρία με το Τόμας αλλά στο τέλος κερδίσαμε δίκαια. Αν δούμε τις φάσεις και από τις δυο πλευρές αξίζαμε το τρίποντο. Δεν πιστεύω πως η διαιτησία καθόρισε το παιχνίδι. Πάντα είναι ντέρμπι και υπάρχουν μαρκαρίσματα πολλά. Χάσαμε και παίκτες, έτσι είναι και προχωράμε. Επόμενο παιχνίδι τώρα η ΑΕΚ, πολύ σημαντικό αφού εμείς οι 2 κυνηγάμε το πρωτάθλημα. Ότι κι αν πούμε όλες οι ομάδες κυνηγάνε βαθμούς για πολλούς λόγους και αυτό είναι καλό. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Σε τέτοια ματς υπάρχει ένταση, αλλά ο κόσμος είδε καλό παιχνίδι.