Home TOP NEWS “Η τύχη μας γύρισε τη πλάτη”

“Η τύχη μας γύρισε τη πλάτη”

dimitriou demetriou antreas


Στην τύχη που μας γύρισε τη πλάτη στη φάση του 2ου γκολ του Αποέλ, αλλά και στις πολλές χαμένες ευκαιρίες μας, στάθηκε ο Αντρέας Δημητρίου στις δηλώσεις του μετά το ματς. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η ιστορία θα διορθωθεί και η ομάδα μας θα ξεπεράσει ξανά το Αποέλ στις νίκες.

“Έχουμε την εντύπωση πως σήμερα δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Αντίθετα εμείς, ελέγξαμε το ρυθμό, αντέξαμε στις περιόδους πίεσης του αντιπάλου και ειδικά στο δεύτερο μέρος φτιάξαμε τουλάχιστον 3-4 κλασσικές ευκαιρίες. Δεν κάναμε το γκολ και δυστυχώς σε μια φάση που η τύχη μας γύρισε τη πλάτη, κρίθηκε το παιχνίδι. Εκεί ουσιαστικά, κρίθηκε και όλο το παιχνίδι, αλλά και στο γεγονός πως δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. 

Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε, είμαστε πολύ στεναχωρημένοι και δεν πήραμε ούτε το ελάχιστο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το κόσμο που στήριξε την ομάδα. Η ομάδα θα επανέλθει, δεν υπάρχει αμφιβολία και συνεχίζουμε. Δεν έφταιξε κάτι, παίζαμε απέναντι στο πρωτοπόρο, τυπικά φιλοξενούμενοι. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο πρώτο μέρος που θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε καλύτερα. Δεν θεωρούμε ότι δεν διαχειριστήκαμε σωστά το ματς, αντίθετα στο δεύτερο μέρος κρατήσαμε το παιχνίδι σε χαμηλούς ρυθμούς. Τίποτα δεν έδειχνε πως το παιχνίδι θα πήγαινε στο Αποέλ, απλά μας γύρισε τη πλάτη η τύχη. 

Εμείς θα συνεχίσουμε τη πορεία μας, στη προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη. Από κει και πέρα θα τα πούμε με καλύτερες προοπτικές στο μέλλον και θα διορθώσουμε την ιστορία που διαμορφώθηκε τα τελευταία 3 χρόνια λόγω των οικονομικών συνθηκών. Μέσα σε αυτή τη περίοδο ο αντίπαλος δημιούργησε μεγάλο μπάτζετ και μας πέρασε στις νίκες. Θα αποκαταστήσουμε τις ισορροπίες όμως να είστε σίγουροι. “