Home TOP NEWS Μελέτη και κτίσιμο για το νέο ρόστερ

Μελέτη και κτίσιμο για το νέο ρόστερ

kyp-semifinal1-aek-omonoia-dabizas (18)


Ο Νίκος Νταμπίζας συμπληρώνει σήμερα ένα μήνα παρουσίας στο τριφύλλι και όλη αυτή την περίοδο φρόντισε, εκτός από το να μάθει καλύτερα την ομάδα μας, να γνωρίσει και τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Κύπρο.

Ο Ελλαδίτης έχει αναλάβει το δύσκολο κομμάτι του προγραμματισμού τη νέα σεζόν και έτσι θέλησε να έχει πλήρη εικόνα για τους ποδοσφαιριστές που κυκλοφορούν στο Κυπριακό παζάρι. Πότε στο γήπεδο και πότε στην TV, ο Νταμπίζας κατάφερε να δημιουργήσει ένα αρχείο για πολλούς ποδοσφαιριστές.

Ο τεχνικός διευθυντής είναι ένα ‘πρέπει’ στο σύγχρονο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, γιατί έχουν αυξηθεί οι ανάγκες.

dabizas-gipedo
Πριν από ένα μήνα στο ΓΣΖ

Πριν αρχίσει τη μελέτη στο νησί, είχε ταξιδέψει στην Ευρώπη και παρακολούθησε πολλούς αγώνες. Σε κάθε ευκαιρία βλέπει μέσω βίντεο αγώνες έχοντας στραμμένο το βλέμμα του σε ποδοσφαιριστές με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Στόχος η ενδυνάμωση του ρόστερ βάσει του μπάτζετ που του δόθηκε από τη διοίκηση.

Ο Νταμπίζας είχε αυτή τη βδομάδα συνάντηση με το Ράινερ Ράουφμαν, όπου ο Γερμανός τον ενημέρωσε για το αποτέλεσμα του ταξιδιού του στην Αργεντινή. Η έρευνα συνεχίζεται και οι διεργασίες θα κορυφωθούν μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Σχετικό: Μετά τον τελικό οι συναντήσεις