Home TOP NEWS Παικταράδες θα δουν πολλούς

Παικταράδες θα δουν πολλούς

ag12-omonoia-enp-a-Raufman (112)


Μια εβδομάδα παρουσίας στην Αργεντινή συμπληρώνει αύριο ο Ράινερ Ράουφμαν, συνοδευόμενος από εκπρόσωπο ποδοσφαιριστών, που ειδικεύεται στη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Ήδη έχουν παρακολουθήσει ένα αριθμό παιχνιδιών και κρατάνε σημειώσεις για συγκεκριμένους στόχους, ενώ κάνουν και έρευνα για άλλους που ενδεχομένως να παρουσιαστούν στη πορεία. Το πρωτάθλημα που παρακολουθούν (ειδικά η πρώτη κατηγορία) διαθέτει πλούσιο ταλέντο και είναι βέβαιο πως θα δούνε παικταράδες.

Το θέμα είναι ποιοι από αυτούς τους παικταράδες είναι διατεθειμένοι να κατέβουν Κύπρο και ποιες είναι οι οικονομικές απαιτήσεις τους. Κάπου εκεί βέβαια μπαίνει ο ρόλος του εκπροσώπου που συνοδεύει το Ράουφμαν ο οποίος έχει συνεργασίες και διασυνδέσεις στη χώρα.

Βέβαια όσους παίκτες κι αν δουν, όσο κι αν αρέσουν, το τελικό λόγο στα του προγραμματισμού θα τον έχει ο Νίκος Νταμπίζας. Στόχος είναι να του προσφέρουν επιλογές από μια αγορά που ως τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε άκρες. Αν θα αποφασίσει να κάνει κίνηση για κάποιο παίκτη από την Αργεντινή, θα δούμε στη πορεία.