Home TOP NEWS Πρόσφεραν όμορφες στιγμές και αρκετό χαμόγελο

Πρόσφεραν όμορφες στιγμές και αρκετό χαμόγελο

nosokomeio-paiktes


Συνέχεια στο κοινωνικό της έργο έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, συμμετέχοντας σε φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε η Τράπεζα Κύπρου, χθες Πέμπτη 21 Απριλίου, με στόχο την ενίσχυση του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Στην εκδήλωση εκπροσώπησαν την ΟΜΟΝΟΙΑ ο υπεύθυνος του Τμήματος Μάρκετινγκ, Παναγιώτης Καμασιά, ο Υπεύθυνος της πρώτης ομάδας, Δημήτρης Δημητρίου, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Χριστόφορος Λοΐζου, όπως και οι ποδοσφαιριστές Ρενάτο Μαργκάσα, Αντώνης Γιωργαλλίδης και Μάριος Δημητρίου.

antonis2

Οι ποδοσφαιριστές και οι εκπρόσωποι της ομάδας μας πέρασαν αρκετό χρόνο με τα παιδιά, στο Παιδοογκολογικό Τμήμα, προσφέροντάς τους όμορφες στιγμές και αρκετό χαμόγελο. Κορυφαία στιγμή της ημέρας, ήταν η ανάγνωση παραμυθιού στα παιδιά, από τους ποδοσφαιριστές τόσο της δικής μας ομάδας, όσο και της ΑΕΚ, του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα, που επίσης συμμετείχαν στην εκδήλωση.

renato

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, η Τράπεζα Κύπρου προσέφερε στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακαρείου σταδίου, τα έσοδα που είχαν προκύψει από φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποίησε πρόσφατα, η οποία είχε αυτόν ακριβώς τον στόχο.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

antonis