Home TOP NEWS Τελικός χωρίς προκατάληψη

Τελικός χωρίς προκατάληψη

Busacca (1)


Μας χωρίζουν ακόμη 20 βράδια πριν το τελικό Κυπέλλου, όμως η σκέψη δεν φεύγει λεπτό από αυτόν, αφού περιμένουμε με ανυπομονησία τη μεγάλη ημέρα. Μέχρι τότε υπάρχουν ακόμη αποφάσεις που θα παρθούν, αν και οι περισσότερες, όπως το γήπεδο διεξαγωγής εισιτήρια και άλλα έχουν ανακοινωθεί. Η απόφαση όμως που αφορά άμεσα το παιχνίδι, όπως ο διαιτητής που θα διευθύνει τον τελικό αργεί. Στο πράσινο στρατόπεδο μπορεί να μην τοποθετήθηκαν δημόσια, αλλά ίσως ζητήσουν ξένο διαιτητή.

Busacca (4)

Όλοι μας θέλουμε να δούμε διαιτησία από κάποιον αμερόληπτο ρεφ και για να γίνει αυτό δεν πρέπει να είναι… Κύπριος. Στην τελευταία συνάντηση ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Απόλλωνα σε τελικό “σφύριξε” ο Μάσιμο Μπουζάκα. Λάθη υπήρχαν και για τις δύο ομάδες, όμως κανείς δεν μίλησε για αυτά, αφού θεωρήθηκαν ανθρώπινα. Αυτά όμως που βλέπουμε κάθε χρόνο, σχεδόν σε κάθε αγώνα είναι υπό τεράστια αμφισβήτηση εάν όντως ήταν χωρίς πρόθεση αδικίας μιας ομάδας.

Ελπίζουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κάνει επίσημα αίτημα για ξένο διαιτητή, κάτι που θα μας βρει απολύτως σύμφωνους, αλλά γνωρίζουμε πως για να γίνει δεκτό πρέπει να γίνουν πολλά, αφού άλλοι αποφασίζουν, αυτοί που έχουν έμμεσα συμφέροντα…