Home TOP NEWS ΘΥΡΑ 9 κατά Κουτσοκούμνη: «τον καλούμε σε παραίτηση»

ΘΥΡΑ 9 κατά Κουτσοκούμνη: «τον καλούμε σε παραίτηση»

AG30-omonoia-aek-gate9 (122)


Η ΘΥΡΑ 9 τοποθετήθηκε για την επίσκεψη του Κωστάκη Κουτσοκούμνη στην Τουρκία και τα όσα ακολούθησαν. Την παραίτηση του από την προεδρία της ΚΟΠ ζητάνε οι οργανωμένοι της ομάδας μας. Αναλυτικά:

Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε με την παρουσία του Κωστάκη Κουτσοκούμνη στην Κωνσταντινούπολη όμως βλέποντας την σημερινή του απάντηση δεν μπορούμε να πράξουμε διαφορετικά.
Με ένα χαζό κείμενο προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα όσο αφορά την φανέλα χωρίς όμως να απαντά στο ότι συμμετείχε στην εκδήλωση ως εκπρόσωπος της “Ε/Κ διοίκησης της Νότιας Κύπρου” και όχι ως εκπρόσωπος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Εμείς ως οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ και πάσης Κύπρου θεωρούμε την πράξη του ως αναγνώριση της Τουρκικής κατοχής των κατεχόμενων μας εδαφών και τον καλούμε σε παραίτηση.

Όσον αφορά τα διάφορα φασιστοειδή που εξοργίστηκαν με την κίνηση του πατερούλη τους, δεν καταλαμβαίνουμε το ξάφνιασμα τους απλά ο κ. Κουτσοκούμνη αναγνωρίζει το επίτευγμα των πολιτικών τους προγόνων που δεν ήταν άλλων από τον να δώσουν την μισή Κύπρο στον Αττίλα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ως το μεγαλύτερο λαϊκό και αριστερό σωματείο του τόπου έχει καθήκον να καταγγείλει τον κ. Κουτσοκούμνη και ταυτόχρονα με κινήσεις της να συμβάλει στην επαναπροσέγγιση με τους συμπατριώτες μας Τουρκοκύπριους με σκοπό την επανένωση της πατρίδας μας και τον κοινό αγώνα ενάντια στον εθνικισμό και τα σχέδια των ιμπεριαλιστών.