Home TOP NEWS Το χειρίζεται ο Νταμπίζας

Το χειρίζεται ο Νταμπίζας

Nikos-Dabizas


Ο Νίκος Νταμπίζας χειρίζεται πλέον το θέμα Αντρέ Σκέμπρι και ανέλαβε να δώσει λύση στο σήριαλ. Ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής έχει βέβαια κάποιους οικονομικούς περιορισμούς που δημιουργούνται φυσικά από τον προϋπολογισμό της ομάδας, πλέον όμως κάνει ο ίδιος τις επαφές και συζητήσεις τόσο με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όσο και με τον ατζέντη του. Ο Σκέμπρι τοποθετήθηκε ψες πρώτη φορά για το όλο θέμα και ξεκαθάρισε πως στην Κύπρο μιλάει μόνο με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τα όσα είπε, επιβεβαίωσαν όσα έλεγαν οι πληροφορίες μας τις τελευταίες μέρες. Ναι, είτε για να μας δημιουργήσουν πρόβλημα ενόψει ντέρμπι είτε λόγω πραγματικού ενδιαφέροντος το Αποέλ προσέγγισε τον ατζέντη του. Ο ποδοσφαιριστής όμως ξεκαθάρισε στο μάνατζερ του να διακόψει κάθε συνομιλία με άλλη ομάδα πέραν της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και κάπου εκεί τελείωσε το θέμα, το οποίο φυσικά οι απέναντι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο. Αν θα επανέλθει στο μέλλον ο αιώνιος, δεν μπορούμε να το ξέρουμε, το βέβαιο είναι πως ο Σκέμπρι θέλει να μείνει.

Και ο Νταμπίζας θέλει να τον κρατήσει. Από τα πρώτα παιχνίδια που είχε παρακολουθήσει, ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής σχημάτισε θετική άποψη για το Σκέμπρι ο οποίος είναι ανάμεσα σε αυτούς που προτείνει για παραμονή. Αναμένεται πως τις επόμενες μέρες θα ενταθούν οι συζητήσεις και ελπίζουμε να βρεθεί η χρυσή τομή και ο Σκέμπρι να συνεχίσει να φοράει τριφύλλι στο στήθος για άλλα 3 χρόνια. Να σημειωθεί πως ο Σκέμπρι παντρεύεται το καλοκαίρι, έχει σκοπό να φέρει τη γυναίκα του και το παιδί της στη Κύπρο και θέλει να βεβαιωθεί πως για τα επόμενα χρόνια θα έχει την ασφάλεια και την σταθερότητα ενός καλού συμβολαίου.