Home TOP NEWS Άντε να αρχίζουν οι “εξελίξεις”

Άντε να αρχίζουν οι “εξελίξεις”

eleftheropoulos


Έχει γραφτεί τόσες φορές η λέξη “εξελίξεις” ενώ ουσιαστικά επικρατεί στασιμότητα, που έχει αρχίσει να ακούγεται κουραστική. Η ΟΜΟΝΟΙΑ 1 εβδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας της, ή 1 μήνα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της, δεν έχει προπονητή και ψάχνει λίγο πολύ 10 παίκτες. Οι εξελίξεις λοιπόν, πρέπει, επιβάλλονται να έρθουν αυτή τη βδομάδα. Και επιβάλλεται να έρθουν και μαζεμένες! Ο Νταμπίζας έρχεται στη Κύπρο Τρίτη και Τετάρτη κιόλας, πρέπει να αρχίσουν οι ανακοινώσεις.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, με πρώτο το θέμα προπονητής. Ο Ελευθερόπουλος είναι το φαβορί και θα μάθει την Τρίτη 31 Μαΐου αν η Βέροια πήρε αδειοδότηση ή όχι. Στο δεύτερο σενάριο μένει ελεύθερος και αν ευσταθούν οι πληροφορίες από Ελλάδα, κατηφορίζει για το νησί μας. Στους υποψήφιους που αρέσουν στο Νταμπίζα είναι και ο Στράικος Βεργέτης, ενώ εδώ και κάποιες μέρες γίνεται λόγος και για Γερμανό με τον οποίο είχε επαφή όσο βρισκόταν εκεί για διεύρυνση των γνώσεων του.

Η χρονική συγκυρία της επιστροφής του πάντως, ευνοεί τον Νταμπίζα μιας και 31 Μαΐου λήγουν πολλά συμβόλαια προπονητών και παικτών και μπορούν να ανακοινωθούν από άλλη ομάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο τεχνικός διευθυντής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχε επαφές με πολλούς ποδοσφαιριστές για να διερευνήσει προθέσεις και να δώσει επιλογές άμεσα στο νέο κόουτς. Αν έκανε τις επαφές σε συνεννόηση με τον εκλεκτό του, ακόμα καλύτερα λέμε εμείς για να γλιτώσουμε και χρόνο!