Home TOP NEWS Απόλυτη συγκέντρωση στο στόχο

Απόλυτη συγκέντρωση στο στόχο

AG35-aek-omonoia (48)


Η ΑΕΚ πέρασε, όπως και το χθεσινό ρεπό των ποδοσφαιριστών. Οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν με τις οικογένειες τους και κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την ηλιόλουστη μέρα. Από σήμερα τα κεφάλια μέσα, από σήμερα πρέπει όλοι να κοιμούνται και να ξυπνάνε με μοναδική σκέψη τον τελικό κυπέλλου. Οι έξοδοι και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα είναι εδώ και αφού κατακτήσουμε το τρόπαιο. Κατακρίβιαν αν κλείσει αυτή η χρονιά με τίτλο, ας ξεδώσουν όσο θέλουν!

Σε ένα τελικό, τη διαφορά κάνουν πολύ συχνά οι λεπτομέρειες. Αυτές δεν διαμορφώνονται και δεν ελέγχονται μόνο κατά τη διάρκεια του ενενηνταλέπτου. Στην πραγματικότητα, ο τελικός έχει ήδη αρχίσει και ελπίζουμε όλοι να το αντιλαμβάνονται. Κάθε μέρα σκληρής προπόνησης, κάθε μέρα επιπλέον συγκέντρωσης, μπορεί στο τέλος της ημέρας να κάνει τη διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας. Απόλυτη προσήλωση στον τελικό λοιπόν γιατί επιβάλλεται το κύπελλο να βαφτεί με το πράσινο και το άσπρο!

Μιας και θίξαμε θέμα συγκέντρωσης, να επαναλάβουμε πως τα δημοσιεύματα που αφορούν τον προγραμματισμό δεν θα σταματήσουν να έρχονται, ειδικά από Ελλάδα μεριά. Δουλειά μας είναι να τα φιλτράρουμε και να τα περιθωριοποιήσουμε. Το βλέμμα μας πρέπει να είναι αποκλειστικά στραμμένο στο τελικό.