Home TOP NEWS Δεν αλλάζει η μέρα του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής

Δεν αλλάζει η μέρα του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής

ag6-omonoia-apollon-kazamias (31)


Κανονικά Σάββατο θα διεξαχθεί ο αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα σε ΟΜΟΝΟΙΑ και Απόλλωνα. Αυτό δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρίου σήμερα στο Super Sport. Πέραν από αυτό, μίλησε για τα εισιτήρια του τελικού, την επίσκεψη Νταμπίζα στο “Ηλίας Πούλλος” και το γεγονός πως τρεις πράσινοι έφτασαν σε διψήφιο αριθμό γκολ. Πιο κάτω αναλυτικά όσα είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Το σχόλιο του για την ημέρα του επόμενου αγώνα: «Η ομάδα θα ακολουθήσει κανονικά το αγωνιστικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος όπως αυτό έχει καθοριστεί, θα παίξουμε κανονικά Σάββατο».

kyp-semifinal1-aek-omonoia-demetriou-dimitriou (24)

Για τα δύο παιχνίδια που απομένουν: «Εδώ και αρκετές μέρες η προσοχή της ομάδας είναι στραμμένη στον τελικό του Κυπέλλου και λειτουργούμε με βάση αυτό. Μας μένει ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα, θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε, να κλείσουμε νικηφόρα την σεζόν αλλά η μεγάλη προσοχή είναι στον τελικό Κυπέλλου και βάση αυτού θα λειτουργήσουμε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα». Ακόμη, πρόσθεσε: «Για εμάς αν δεν είναι η 1η θέση, οι υπόλοιπες είναι το ίδιο, επομένως δεν είναι κάτι που έχουμε στην κορυφή του μυαλού μας. Στόχος ήταν να εξασφαλίσουμε την Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος και αυτό το πετύχαμε, αλλά αν δεν είναι η πρώτη θέση, οι υπόλοιπες είναι το ίδιο. Με την ΑΕΚ θέλαμε να δούμε σοβαρότητα, συγκέντρωση, πειθαρχία, καλή διάθεση και να δούμε και καλό ποδόσφαιρο. Όλα αυτά τα είδαμε. Το πιο σημαντικό ήταν το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες που χρειάζονταν λεπτά τα πήραν για να βοηθήσουν και στον τελικό. Γυρίσαμε σελίδα και πλέον συνεχίζουμε την προετοιμασία για τον τελικό».

AG35-aek-omonoia (97)

Για την τριάδα των παικτών με διψήφιο αριθμό τερμάτων: «Είναι γεγονός αυτό. Μάλιστα έχουμε και παίκτες όπως πχ. ο Ασίς που έδωσε 5 ασίστ, ο Σέρινταν έδωσε 6 ασιστ, έχει συμμετοχή σε 21 γκολ και είναι πολύ καλό στατιστικό , το καλύτερο της καριέρας του. Μέσα από την ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να αναδειχθεί ο κάθε παίκτης. Σε ένα σημείο είχαμε πρόβλημα στο σκοράρισμα όμως τον β΄ γύρο και στα πλέι οφ βελτιώσαμε τις επιδόσεις μας και είμαστε η δεύτερη καλύτερη επίδοση. Δείχνουν βελτίωση αυτά αλλά θέλουμε να φτάσουμε πολύ πιο ψηλά. Τώρα έχουμε τον τελικό, να κατακτήσουμε το Κύπελλο και μας περιμένει πολλή δουλειά για του χρόνου».

Για τα εισιτήρια του τελικού είπε: «Όσον αφορά τα εισιτήρια του τελικού, αρχίζει η διάθεση τους από αύριο. Οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα μέχρι το Σάββατο. Θα υπάρχει και συνεργείο που θα διαθέτει εισιτήρια στους κατόχους καρτών διαρκείας. Ο κάθε κάτοχος διαρκείας δικαιούται μόνο ένα εισιτήριο. Το συνεργείο αυτό θα λειτουργεί την Τρίτη και την Τετάρτη στα εκδοτήρια ΟΜΟΝΟΙΑ Primetel, Την Πέμτπη θα πάει στην Λεμεσό και την Παρασκευή στην Λάρνακα στα ΣΥΦΙ της ομάδας. Το Σάββατο θα λειτουργήσει ξανά στην Λευκωσία. Αν πάρουν εισιτήριο όλοι κάτοχοι διαρκείας θα μείνουν χίλια εισιτήρια και θα διαμοιραστούν σε όλες τις πόλεις. Εκεί είναι που θα γίνει κάποιος πανικός και η διοίκηση γι’ αυτό θα ορίσει ανώτατο όριο προπώλησης τα δυο εισιτήρια στην ελεύθερη προπώληση».

AG35-aek-omonoia-dabizas (2)

Για την επίσκεψη του Νταμπίζα στο Γέρι: «Ο κύριος Νταμπίζας βρέθηκε στο «Ηλίας Πούλλος» και μίλησε με τους ποδοσφαιριστές σε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας. Πλέον θα έχει επί καθημερινής βάσης επαφές με όλους όσους αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Το ουσιαστικό κομμάτι του προγραμματισμού θα τρέξει μετά τον τελικό Κυπέλλου, ενώ τότε θα γίνουν και οι επαφές με τους παίκτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια. Ο κ. Νταμπίζας είδε αρκετά παιχνίδια στην Κύπρο και στο εξωτερικό και είχε και συνάντηση με όλους τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι είναι δανεικοί σε άλλες ομάδες».