Home TOP NEWS Δεν θα κάνει κινήσεις πανικού

Δεν θα κάνει κινήσεις πανικού

Diaskepsi-Nikos-Dabizas (16)


Για άλλη μια χρονιά, δεύτερη συνεχόμενη, η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκινάει πολύ νωρίς την προετοιμασία της. Δυο εβδομάδες θα ξεκουραστούν καλά καλά οι ποδοσφαιριστές και μετά βάζουν ξανά τα αθλητικά τους και ξεκινάνε τρέξιμο, μιας και στις 30 Ιουνίου η ομάδα δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της. Το γεγονός αυτό, δημιουργεί πίεση χρόνου στον τεχνικό διευθυντή που πρέπει να έχει φέρει εις πέρας σε ικανοποιητικό βαθμό τον προγραμματισμό. Πλήρως δεν θα τελειώσει και το ξέρει και ο ίδιος, ούτε θα κάνει κινήσεις πανικού.

Μήνα Ιούνιο, πολλοί παίκτες επιλέγουν ξεκούραση παρά προετοιμασία και δυσκολεύονται να πουν το ναι σε προτάσεις. Αν ένας τεχνικός διευθυντής ή προπονητής πέσει στη παγίδα του να παίρνει αμφιβόλου ποιότητας παίκτες για χάρην της ολοκλήρωσης του προγραμματισμού πριν την έναρξη της προετοιμασίας, κινδυνεύει να ρίξει τη χρονιά όλη στο κανναβάτσο. Δείτε τι πάθαμε πέρσι για παράδειγμα, από εκείνες τις μεταγραφές, στο ρόστερ του χρόνου θα είναι όπως φαίνεται μόνο ο Σέρινταν!

Από την άλλη βέβαια, ο Νταμπίζας ξέρει πως θα φύγουν αρκετοί παίκτες και στο πρώτο επίσημο, πρέπει το ρόστερ να είναι επαρκώς στελεχωμένο για να προκριθεί! Αναμένουμε λοιπόν πως με την πρόσληψη τεχνικού, η μεταγραφολογία θα αρχίσει για τα καλά! Απλά ο τεχνικός διευθυντής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν θα πάρει παίκτες, απλά για να γεμίζει το ρόστερ.