Home TOP NEWS Το έχει ανάγκη ο οργανισμός μας!

Το έχει ανάγκη ο οργανισμός μας!

retro


Πρώτος στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, επιβάλλεται κάθε χρόνο να είναι το πρωτάθλημα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ τα τελευταία χρόνια κυρίως λόγω των οικονομικών καταστάσεων, δεν το διεκδικεί. Εδώ και μια τετραετία, έχει μείνει μακριά από τους τίτλους γενικά και σήμερα είναι στον τελικό του κυπέλλου. Ναι είναι ο δεύτερος στόχος πίσω από το πρωτάθλημα. Αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό τον τίτλο τον έχει ανάγκη ο οργανισμός μας, το DNA της μεγάλης ομάδας που δέχθηκε τα τελευταία χρόνια απανωτά κτυπήματα.

Το έχει ανάγκη το παιδάκι που βλέπει στα σχολεία τους αιώνιους να πανηγυρίζουν. Το έχει ανάγκη και ο ενήλικας που είναι τόσο καιρό δίπλα της και τα τον τελευταίο καιρό του πρόσφερε κυρίως πίκρες. Επιβάλλεται εκείνο το ρημάδι το “14”, να γίνει “15” και μετά να συζητήσουμε όλα όσα πρέπει να γίνουν για να πληθύνουν και τα πρωταθλήματα. Η ιστορία μας γράφτηκε με τίτλους και τον σημερινό τον θέλουμε! Τον έχουμε ανάγκη, τον χρειαζόμαστε και ίσως πιο πολύ από ποτέ.

Όλα αυτά θέλουμε να τα έχουν υπόψη τους οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πάνε γήπεδο εκπροσωπώντας αυτό το μεγάλο ΛΑΟ που ήταν δίπλα τους στα δύσκολα. Αυτούς που δεν λύγισαν ποτέ και σήμερα θα είναι στο Τσίρειο με σκοπό να τους σπρώξουν στη κούππα!