Home TOP NEWS Για ενημέρωση και ερωτήσεις, σήμερα στις 19:00 η ευκαιρία

Για ενημέρωση και ερωτήσεις, σήμερα στις 19:00 η ευκαιρία

mixalis-iordanous


Από χθες έγινε γνωστό πως ο συνδυασμός “Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ” θα παρουσιάσει το πλάνο του στο ξενοδοχείο Σεμέλη στις 19:00. Μέχρι στιγμής το μόνο που γνωστοποίησε ο συνδυασμός ήταν τον επικεφαλής του Μιχάλη Ιορδάνους και τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Γιάννο Τραν. Περιμένουμε πως σήμερα πέραν του πλάνου, ενδεχομένως να μάθουμε περισσότερα και για τα πρόσωπα που τον απαρτίζουν. Πιο μεγάλο ενδιαφέρον από τα πρόσωπα όμως, έχουν οι σκέψεις τους για την επόμενη μέρα, αλλά και το πώς θα προσεγγίσουν ενδεχόμενο δεύτερο συνδυασμό.

Η συγκέντρωση είναι ανοικτή για όλους, αφού ο συνδυασμός απεύθυνε ανοικτή πρόσκληση στον κόσμο. Όσοι θέλουν να ενημερωθούν από κοντά, όσοι έχουν ερωτήσεις να κάνουν στους εκπροσώπους του “Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ”, μπορούν να δώσουν το παρόν τους στο ξενοδοχείο Σεμέλη και να το πράξουν.

Η δική μας άποψη όσον αφορά τις εκλογές είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να προχωρήσει με συμβούλιο κοινής αποδοχής, συμβούλιο που δεν θα έχει πολέμιους από την πρώτη μέρα. Ταυτόχρονα, από όποιους κι αν απαρτίζεται, πρέπει να το πάρουμε απόφαση πως επιβάλλονται συγκεκριμένες τομές και αναβαθμίσεις στο τρόπο λειτουργίας του συλλόγου.