Home TOP NEWS Μιλόγεβιτς: «Περήφανος για αυτούς τους παίκτες, θα τα πούμε τη Τετάρτη»

Μιλόγεβιτς: «Περήφανος για αυτούς τους παίκτες, θα τα πούμε τη Τετάρτη»

VIC_5655


Εμφανώς απογοητευμένος από την αντιμετώπιση που έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ από διαιτητές και ομοσπονδία ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, το τόνισε επί της ευκαιρίας του τέλους της χρονιάς. Ο κόουτς δήλωσε περήφανος για τους παίκτες και τόνισε πως θα δώσουν τη ψυχή τους τη Τετάρτη στο τελικό.

Μιλόγεβιτς: “Καλησπέρα και από μένα. Να πω ότι δεν θέλαμε τη 3η θέση, θα πω ψέματα. Απλά εξασφαλίσαμε τη θέση στην Ευρώπη που ήταν το πιο σημαντικό. Είναι πολλά παιδιά που δεν είχα την ευκαιρία να τους δω γιατί ήρθα Νοέμβριο, δεν είχα παιχνίδια φιλικά για να δω σε ποια κατάσταση είναι και σε ποια αγωνιστική φάση. Σήμερα μπορώ να πω πως έμεινα ευχαριστημένος γιατί όντως δουλεύουν πολύ σκληρά. Μιας και έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, είμαι απογοητευμένος για ένα πράγμα και μόνο. Το διάστημα που ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ κατάλαβα πως είναι ΟΜΟΝΟΙΑ, ένα μεγάλο κλαμπ και το λέω ειλικρινά. Δεν είναι συμπεριφορά προς την ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή, δεν μπορώ να καταλάβω. Με τη δύναμη που έχει είναι σε καλό δρόμο, αλλά πρέπει να γυρίσουν κι άλλα πράγματα. Δεν θέλω να πω τίποτα, καταλαβαίνω τι θέλω να πω. Μίλησα με τα παιδιά και πρέπει και αυτοί να καταλαβαίνουν. Ακόμα και στα ματς που δεν έχουν σημασία, τρώμε σφαλιάρες από αυτούς. Βάζουμε το κεφάλι, δουλεύουμε και ο τροχός γυρνάει με εμένα ή χωρίς εμένα. Είμαι πολύ απογοητευμένος, νιώθω πως δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Δεν θέλω να σας κουράσω. Το σημαντικό για μας, και το είπα στα παιδιά, είναι πως είμαι περήφανος που δουλεύω μαζί τους. Το θέλουμε πολύ και τη Τετάρτη θα δώσουμε και τη ψυχή μας. Ευχαριστώ”.

Εμάνουελ: “Καλησπέρα. Ξέρω ότι θα πείτε ότι το ματς δεν ήταν σημαντικό αλλά τώρα μπορούμε να κάνουμε απολογισμό για το πρωτάθλημα. Όταν ξεκινήσαμε τα πλέι οφ είμαστε 13 πόντους πίσω από το Αποέλ 12 από την ΑΕΚ, 3 πίσω από την Ανόρθωση και τους ίδιους με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Τώρα που τερματίσαμε στο στόχο μας που ήταν η 3η θέση και ξέρουμε πως στα πλέι οφ είμαστε οι πρωταθλητές. Στο τέλος είμαστε μόνο πίσω από το πρωταθλητή, τα λάθη έγιναν στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Για αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα, πετύχαμε τους στόχους μας, ακόμα και σήμερα που κερδίσαμε και πήραμε τη τρίτη θέση”.