Home TOP NEWS Πρώτα προπονητής, μετά μεταγραφές

Πρώτα προπονητής, μετά μεταγραφές

Diaskepsi-Nikos-Dabizas (21)


Με την προετοιμασία να είναι μόλις 2 εβδομάδες μακριά, στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αναγκασμένοι να βάλουν στον πάγο οποιοδήποτε μεταγραφικό θέμα, μέχρι να υπάρξει κατάληξη με άλλα. Αναφερόμαστε φυσικά στο θέμα των αποδεσμεύσεων και αυτό του προπονητή. Το δεύτερο είναι εκείνο που πρέπει κατά την άποψη μας να διευθετηθεί πιο γρήγορα, μιας και αποτελεί “στοπ” για όλα τα άλλα. Ο Νταμπίζας ξεκαθάρισε χθες, πως οι μεταγραφές θα γίνουν σε συνεργασία με το νέο κόουτς, οπότε γίνεται αντιληπτό πως η πρόσληψη του δεν μπορεί να καθυστερήσει και πολύ.

Ταξίδια για προπονητές ο Νταμπίζας

Όσον αφορά τα ονόματα που κυκλοφορούν τώρα, προέρχονται κυρίως από Ελλάδα. Τις πρώτες μέρες λέχθηκε για Αναστασίου (με τον οποίο έκανε εξαιρετική δουλειά στο Παναθηναϊκό, αλλά δεν χώρισαν τους δρόμους τους με το καλύτερο τρόπο), Χριστόπουλο, Βεργέτη, χθες μάθαμε πως προτάθηκαν και ως δίδυμο οι Ελευθερόπουλος-Βενετίδης. Οι πληροφορίες μας πάντως λένε πως καθόλου σίγουρο δεν πρέπει να θεωρείται πως ο προπονητής θα προέρχεται από τη γενέτειρα του Νταμπίζα. Συγκεκριμένοι κύκλοι μάλιστα υποστηρίζουν πως κινείται προς άλλες κατευθύνσεις και προπονητές που μπορούν λόγω κουλτούρας να δουλέψουν στα πλαίσια του πρότζεκτ.

Όπως και να έχει το θέμα δεν μπορεί να πάει πολύ μακριά. Ο Νταμπίζας απέφυγε να τοποθετήσει χρονικά την πρόσληψη του, όμως ήδη εργάζεται εντατικά για να τελειώνει η σημαντική εκκρεμότητα. Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές.