Home TOP NEWS Σκέψεις και προβληματισμοί

Σκέψεις και προβληματισμοί

dabizas-omonoia


Η χρονιά σιγά-σιγά ολοκληρώνεται και στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήδη βρίσκονται σε συναγερμό, τόσο για τις νέες προσθήκες στην ομάδα αλλά περισσότερο για τις αποδεσμεύσεις. Πολύ πιο δύσκολο, βέβαια αποτελεί το κομμάτι των αποδεσμεύσεων.

Του Κωνσταντίνου Κλαρκ, sigmalive.com

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Νταμπίζας καλείται μέσα από το ρόστερ να δει ποιοι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στην ομάδα και ποιοι μπορεί να βοηθήσουν στο νέο πλάνο που ετοιμάζεται.

Είναι δεδομένο πως θα αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές που αγαπήθηκαν από τους φίλους των πρασίνων, αλλά και που ήταν ηγετικές μορφές στην ομάδα. Ο Ελλαδίτητς τεχνικός διευθυντής, είναι αναγκασμένος να προβεί σε μεγάλες αλλαγές. Είναι αναγκασμένος να πάρει αποφάσεις που σε κάποιους θα αρέσουν και σε κάποιους άλλους όχι.

Στόχος είναι να παρουσιαστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ πιο δυνατή και πιο ποιοτική σε σχέση με φέτος για να μπορέσει να επανέλθει στους τίτλους. Και από την στιγμή που αποκτήθηκε τεχνικός διευθυντής τότε θα πρέπει να αναμένουμε τις μεγάλες αλλαγές. Πάντα μέσα στα οικονομικά πλαίσια του σωματείου.

Σε καμία περίπτωση ο προγραμματισμός των πρασίνων δεν θα πρέπει να ξεφύγει από τον αρχικό προϋπολογισμό. Δεν πρέπει να ξεφύγει…από τη στιγμή που ακόμη υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. Ο Νικός Νταμπίζας το γνωρίζει και το έχει υπόψη του για τις δικές του κινήσεις.