Home TOP NEWS Αυτά που μπορούμε να ζητήσουμε

Αυτά που μπορούμε να ζητήσουμε

kosmos-ticket (2)


Οι απόψεις μας περί αλλαγής στη νοοτροπία, τον τρόπο λειτουργίας του σωματείου, αλλά και για ανανέωση στα διοικητικά, είναι δεδομένες και καταγεγραμμένες. Σε λίγες μέρες, θα ξέρουμε ποιοι από το Δ.Σ. προτίθενται να διεκδικήσουν τη παραμονή τους στο συμβούλιο του λαοφιλέστερου σωματείου της Κύπρου. Ουσιαστικά πιο σημαντική είναι η απόφαση του πρόεδρου Σεραφείμ, ανάλογα με αυτήν θα πράξουν άλλα 2-3 άτομα, ενώ άλλα 2 μέλη, φαίνονται αποφασισμένα να μην κατέλθουν ότι κι αν συμβεί.

Το κάθε μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει το δικαίωμα αν θέλει να διεκδικήσει εκλογή του. Σαν οπαδοί, έχουμε όμως κάποιες απαιτήσεις, κάποια ζητούμενα όμως, από όποιους κι αν απαρτίσουν τελικά αυτό το συνδυασμό. Το πρώτο είναι να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με τον “Εμπρός Ομόνοια” για να δουν αν μπορούν να καταρτίσουν συνδυασμό από κοινού. Ο δεύτερος, να διασφαλίσουν ότι οι διαδικασίες στις 25 Ιουνίου θα τηρηθούν: θα υπάρχει κάλπη, κατάλογοι, μια τάξη τελοσπάντων και θα αποφευχθούν φαινόμενα του 2014, που καθόλου δεν μας τιμούν.

Από κει και πέρα από την πρώτη μέρα που θα εκλεγεί νέο συμβούλιο, περιμένουμε συγκεκριμένες κινήσεις. Η πρώτη, η πιο απλή, είναι επαναπροσέγγιση με τους οργανωμένους. Από όποιον και αν αποτελείται το συμβούλιο τελικά, περιμένουμε ότι θα δει την μεγαλύτερη εικόνα και θα αντιληφθεί πως δεν μας παίρνει να κάνουμε ξεκίνημα με καυγάδες. Το πιο σημαντικό όμως, είναι το διαχρονικό αίτημα μας: Εκστρατεία εγγραφής μελών! Αν είναι να ανήκει η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματικά στο ΛΑΟ της πρέπει να απαλλαγούμε από τα ταμπού και να ανοίξουν πραγματικά οι πόρτες.

Εντός της επόμενης εβδομάδας θα ξέρουμε περισσότερα για το ποιοι θα κατέλθουν στις εκλογές. Από εμάς εξαρτάται αν θα πάμε για σύγκρουση, ή αν θα το πάρουμε απόφαση πως πρέπει να προχωρήσουμε. Επιτέλους ας πάρουμε τη σωστή απόφαση, τόσα χρόνια βασανιζόμαστε ενώ οι άλλοι προχωράνε και απομακρύνονται.