Home TOP NEWS Διεργασίες για να κατέλθει ένας συνδυασμός

Διεργασίες για να κατέλθει ένας συνδυασμός

ekloges-sinelefsi


Παρότι η ημερομηνία που είχε οριστεί ως προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων έχει παρέλθει και δύο πλήρεις συνδυασμοί έχουν επίσημα εκφράσει το ενδιαφέρον τους, είναι ακόμα δυνατόν να αποφευχθούν οι εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες μας τις τελευταίες ώρες είναι έντονες οι διαβουλεύσεις και οι πιέσεις μεταξύ των δυο συνδυασμών, έτσι ώστε να αποσυρθούν κάποιοι και να μείνουν μόνο 15 άτομα, όσα και απαρτίζουν το διοικητικό συμβούλιο.

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες μας λένε πως η πρόταση που είναι στο τραπέζι, προνοεί 11 άτομα από το συνδυασμό του νυν Δ.Σ. και 4 από τον Εμπρός Ομόνοια. Ο “Εμπρός Ομόνοια” βλέπει θετικά μια τέτοια εξέλιξη για να μην υπάρξει ένταση το ερχόμενο Σάββατο, ενώ οι απόψεις στην άλλη πλευρά διίστανται. Για να προχωρήσει πάντως τέτοιο ενδεχόμενο, πρέπει 4 από τον πρώτο και 11 από το δεύτερο συνδυασμό να αποσύρουν την υποψηφιότητα τους.

Από τη στιγμή που υπάρχει πάντως συζήτηση η άποψη μας είναι πως πρέπει να διερευνηθεί διεξοδικά το ενδεχόμενο και μακάρι να βρεθεί η λύση. Προφανώς δεν αμφισβητείται η αγάπη ή οι προθέσεις οποιουδήποτε διεκδικεί εκλογή στο συμβούλιο από όποιο συνδυασμό κι αν προέρχεται. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε δύσκολη θέση οικονομικά και 30 άτομα, καθοδηγημένα από την αγάπη τους για αυτή την ιδέα θέλουν να βοηθήσουν. Ταυτόχρονα όμως πρέπει όλοι να σκεφτούν πόσα έχουν να προσφέρουν, πόσα μπορούν άλλα πιο φρέσκα άτομα να προσφέρουν και τι θα εξυπηρετήσει καλύτερα την ομάδα για την οποία όλοι ζούμε.