Home TOP NEWS Κόντρα στην Βάκερ Ίνσμπουργκ η ΟΜΟΝΟΙΑ

Κόντρα στην Βάκερ Ίνσμπουργκ η ΟΜΟΝΟΙΑ

proetoimasia-austria-1o-filiko-rabodniski (155)


Το δεύτερο της φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους δίνει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει στο St. Ulrich που βρίσκεται μια περίπου ώρα από το προπονητικό κέντρο στο Σέφαου που προετοιμάζεται, την FC Wacker Innsbruck (19:00). Ο αντίπαλος αγωνιζόταν πέρσι στη δεύτερη κατηγορία Αυστρίας και τερμάτισε στην 4η θέση και το φιλικό είναι άλλη μια ευκαιρία για τον Τζον Κάρβερ να δοκιμάσει κάποια πράγματα και για τους παίκτες του να βρουν ρυθμό.

Στο σημερινό παιχνίδι, αναμένεται πως ο Άγγλος τεχνικός θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που ήταν παροπλισμένοι μέχρι πριν λίγες μέρες. Ο λόγος για τους Δημητρίου, Χριστοφή, Μπαντιμπαγκά, Καρλίτος και Φλορέσκου, οι οποίοι θα κάνουν ανεπίσημο ντεμπούτο σήμερα. Με δεδομένο ότι απομένουν 13 μέρες μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, γίνεται ξεκάθαρο πως έχουν μεγάλη ανάγκη όσα περισσότερα λεπτά μπορούν για να ανεβάσουν τα επίπεδα ετοιμότητας τους.

Το φιλικό θα μεταδίδεται ζωντανά από τo laola1.tv, όχι όμως για κατοίκους Κύπρου. Θα υπάρχει επίσης ζωντανό σχόλιο από τη σελίδα μας. Αν αλλάξει κάτι με τη μετάδοση θα ενημερωθείτε πρώτοι.