Home TOP NEWS Η ΚΟΠ απάντησε στην ΟΜΟΝΟΙΑ πως δεν έλαβε κανένα έγγραφο

Η ΚΟΠ απάντησε στην ΟΜΟΝΟΙΑ πως δεν έλαβε κανένα έγγραφο

atypi-geniki-kop - serafim - koutsokoumnis(13)


Με ανακοίνωση της η ΚΟΠ απαντάει στην ΟΜΟΝΟΙΑ για την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την ποινή για κεκλεισμένων των θυρών. Η Ομοσπονδία ενημέρωσε πως δεν έχει λάβει κανένα έγγραφο από το “τριφύλλι”. Από την πλευρά της η ομάδας μας θυμίζουμε δημοσίευσε το σχετικό αποδεικτικό έντυπο, το οποίο μπορείτε να δείτε πιο κάτω.

Η απάντηση της ΚΟΠ στην ΟΜΟΝΟΙΑ:

«Σε σχέση με ανακοίνωση της Ομόνοιας Λευκωσίας, ημερομηνίας 1ης Ιουνίου 2016 για τις ποινές που επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola που έγινε στο Τσίρειο Στάδιο στις 18/05/2016 και στην οποία αναφέρεται ότι το Σωματείο απέστειλε εμπρόθεσμα στη Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ την υπεράσπιση του, η ΚΟΠ επιθυμεί να διευκρινίσει ότι:

Μετά από έρευνα στο αρχείο του τηλεομοιότυπου της ΚΟΠ, στο αρχείο της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της ΚΟΠ αλλά και στον κεντρικό server της Ομοσπονδίας, κανένα έγγραφο σε σχέση με την υπεράσπιση της Ομόνοιας παραλήφθηκε στις 30 Μάϊου, όπως ισχυρίζεται η Ομόνοια.

Τη συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα (30/05/2016, 16:39) που η Ομόνοια αναφέρει στην ανακοίνωση της ότι απέστειλε την υπεράσπισή της, παραλήφθηκε άλλο έγγραφο από το Σωματείο, το οποίο όμως ουδεμία σχέση είχε με την υπόθεση της Δικαστικής Επιτροπής».

Δείτε το έντυπο που έστειλε η ομάδα μας:

fax