Home TOP NEWS Να μπει σωστά στη χρονιά

Να μπει σωστά στη χρονιά

proponisi-babants-erevan-armenia (31)


40 μέρες μετά το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς 2015-16, η ΟΜΟΝΟΙΑ ρίχνεται σήμερα ξανά στη μάχη των επίσημων υποχρεώσεων. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει στην πρωτεύουσα της Αρμενίας Γερεβάν (19:00, live omonoianews.com), τη τοπική Μπάναντς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League. Ξεκάθαρος και μη διαπραγματεύσιμος στόχος, η νίκη που θα της δώσει το πάνω χέρι ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει σε μια εβδομάδα στη Λευκωσία.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το ξεκάθαρο φαβορί όχι μόνο του παιχνιδιού αλλά και της σειράς γενικότερα. Είναι ποιοτικότερη ομάδα από τον αντίπαλο, είναι πιο έμπειρη, έχει και ένα σωρό κίνητρα. Μένει να καταθέσει εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου τα διαπιστευτήρια της, να κάνει το καθήκον της και να φύγει από την πρωτεύουσα της Αρμενίας με το διπλό. Σεβόμαστε και δεν υποτιμούμε κανένα αντίπαλο, θεωρούμε όμως πως αυτοί οι γύροι πρέπει να μπαίνουν στα χρονοντούλαπα της ιστορίας όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Επίσημη αρχή λοιπόν για την ΟΜΟΝΟΙΑ, νωρίς νωρίς. Μακάρι η φετινή να είναι η χρονιά μας, η σαιζόν που θα κάνουμε το έξτρα βήμα στην Ευρώπη και θα επιστρέψουμε στους τίτλους. Προς το παρών βέβαια, στόχος είναι να κερδίσουμε τη Μπαναντς. Καλή αρχή ΟΜΟΝΟΙΑ!