Home TOP NEWS «Διάνα χτύπησε η ΟMONOIA με την περίπτωση Θανάση Παντελιάδη»

«Διάνα χτύπησε η ΟMONOIA με την περίπτωση Θανάση Παντελιάδη»

vergetis


Ο Στάικος Βεργέτης, προπονητής του Θανάση Παντελιάδη για δύο χρόνια, σκιαγραφεί τον Ελλαδίτη αμυντικό στην εφημερίδα «Goal».

«Διάνα χτύπησε η ΟMONOIA με την περίπτωση Θανάση Παντελιάδη», υποστήριξε ο Στάικος Βεργέτης, κληθείς να σκιαγραφήσει τον ποδοσφαιριστή. «Η φυσική του θέση είναι αριστερό μπακ, παρόλο που μπορεί να προσφέρει και ως αριστερό στόπερ ή ακόμη και ως ανασταλτικός μέσος», είπε ο 40χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Είναι επιθετικό μπακ, φουλ μπακ. Προωθείται και συνεισφέρει αρκετά στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας, με καλές μπαλιές στην αντίπαλη περιοχή. Αυτό δεν σημαίνει ότι παραμελεί τα αμυντικά του καθήκοντα. Αντιθέτως, είναι πολύ πειθαρχημένος ποδοσφαιριστής και συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του. Ξεχωρίζει για το δυνατό πλάγιο άουτ».

Ακόμη, σύμφωνα με τον Βεργέτη, ο Παντελιάδης χαρακτηρίζεται για τις τεράστιες φυσικές του δυνάμεις.

«Είναι γρήγορος παρά το ύψους του, με γερά πνευμόνια», είπε και συνέχισε: «Πρόκειται για δουλευταρά ποδοσφαιριστή, αγαπά αυτό που κάνει και δίνει όλο του το είναι για την ομάδα». Όταν του ζητήσαμε να αναφερθεί σε κάποιον τομέα που υστερεί ο Παντελιάδης, δεν είχε κάτι να πει παρά μόνο ότι «πάντοτε υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».

Ο Ελλαδίτης προπονητής επισήμανε ότι ο 28χρονος μπακ έρχεται στην ΟMONOIA σε μια πολύ καλή ηλικία και κυρίως με ευρωπαϊκή εμπειρία. «Τα ευρωπαϊκά ματς στου ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ του επέτρεψαν να ανεβάσει το επίπεδό του», είπε. Καταλήγοντας, για τον χαρακτήρα του, υπογράμμισε: «Είναι πολύ καλό παιδί και η ΟMONOIA έκανε μια σπουδαία επιλογή».