Home TOP NEWS Ολοκληρώνει με προπόνηση στο Republic

Ολοκληρώνει με προπόνηση στο Republic

proetoimasia-2o-filiko-wacker-part2 (72)


Προπόνηση στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι με τη Μπάναντς περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Αρμενία. Η ομάδα μας στις 19:00 ώρα Κύπρου θα πάρει γεύση από το κυρίως γήπεδο που θα κληθεί μια μέρα αργότερα να βάλει βάσεις πρόκρισης για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Με αυτήν θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.

Η προπόνηση δεν αναμένεται να περιλαμβάνει ιδιαίτερη τακτική, μιας και συνήθως οι προπονητές την αφιερώνουν στο χαλάρωμα των παικτών πριν το παιχνίδι. Ο Κάρβερ έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του, ξέρει πώς θα παρατάξει την ομάδα του και δεν πρόκειται να το φανερώσει στα 15 λεπτά που θα είναι παρόντες οι δημοσιογράφοι (σ.σ. Η σελίδα μας όπως πάντα θα έχει live από την προπόνηση). Αγωνιστικά πέραν του Γιόργκενσεν που έμεινε στη Λευκωσία, το τεχνικό τημ δεν έχει οποιοδήποτε πρόβλημα να διαχειριστεί.

Στην τελική ευθεία ενόψει του πρώτου ματς της χρονιάς λοιπόν. Η ομάδα ζεσταίνεται, το ίδιο και ο κόσμος και ευχή όλων αύριο να γίνει ένα αποφασιστικό βήμα πρόκρισης.