Home TOP NEWS Πετάει για τις βάσεις

Πετάει για τις βάσεις

anaxorisi-aerodromio (9)


Στο αεροδρόμιο Λάρνακας βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ΟΜΟΝΟΙΑ από όπου θα πετάξει σε λίγο για Αρμενία. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Πέμπτη στις 19:00 τη Μπάναντς και πετάει δυο μέρες νωρίτερα, έτσι ώστε να έχει τον χρόνο να προσαρμοστεί στις συνθήκες της χώρας αλλά και να προπονηθεί στο γήπεδο (την Τετάρτη) που θα δώσει τον αγώνα της. Στην αποστολή βρίσκονται 22 ποδοσφαιριστές.

Στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φυσικά, δεν είναι απλά να κάνει ταξίδι αναψυχής, αλλά να θέσει γερές βάσεις πρόκρισης για το δεύτερο προκριματικό γύρο. Οι ποδοσφαιριστές του Τζον Κάρβερ γνωρίζουν πως είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για πρόκριση, ξέρουν όμως και πως πρέπει να κάνουν ένα βήμα κάθε φορά. Το πρώτο, είναι να μπουν τα θεμέλια που θα κάνουν το έργο τους πιο εύκολο στον επαναληπτικό.

Ασφαλώς η Μπάναντς δεν είναι αμελητέα ποσότητα και χρειάζεται να της δείξουμε τον ανάλογο σεβασμό. Ταυτόχρονα όμως αυτός δεν μπορεί να είναι υπερβολικός, αφού διαθέτουμε περισσότερη ποιότητα και εμπειρία. Πτήση για την πρόκριση λοιπόν και αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο επίσημο.

Όπως σε κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έτσι και σε αυτό, το Omonoianews.com θα είναι εκεί για να σας μεταφέρει το κλίμα και το παλμό από την Αρμενία.