Home TOP NEWS Σκέψεις για το σχηματισμό

Σκέψεις για το σχηματισμό

proetoimasia-day2-carver (16)


Παρότι στο μεγαλύτερο διάστημα των φιλικών που έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνιζόταν με σχηματισμό 4-4-2, δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Τζον Κάρβερ θα ξεκινήσει με αυτό και στο παιχνίδι της Πέμπτης. Η ομάδα μας αγωνίζεται εκτός έδρας και ίσως ο Άγγλος τεχνικός να επιλέξει πιο συντηρητική προσέγγιση στο ματς. Είχε δηλώσει άλλωστε πως εκτός από το 4-4-2 έχει και ένα άσσο στο μανίκι κάτι που σημαίνει πως στην προπόνηση έχουν δουλέψει και άλλο σχηματισμό.

Αυτός με βάση τις μεταγραφές, είναι λογικά 4-2-3-1. Στηρίζουμε την πιο πίσω πεποίθηση στην απόκτηση του Κλέιτον Σίλβα, μιας και ο Βραζιλιάνος αποδίδει καλύτερα σαν επιτελικός στον εν λόγω σχηματισμό. Ο ιδιαίτερα ποιοτικός Κλέιτον σίγουρα δεν ήρθε σαν εναλλακτική επιλογή, αλλά σαν παίκτης της διαφοράς, οπότε αναμένουμε πως θα δούμε αρκετά και αυτό το σύστημα.

Για τον αγώνα της Πέμπτης πάντως σημαντικό ρόλο στην επιλογή θα παίξει και η ετοιμότητα του Κλέιτον. Ήρθε στην ομάδα πριν μερικές μέρες και σίγουρα δεν είναι στο 100%. Αν διαφανεί πως μπορεί να ξεκινήσει και αν αυτό επιλέξει ο Κάρβερ, το πιο πιθανόν είναι να εκτοπίσει ένα εκ των Ντάρμπισαϊαρ και Σέρινταν. Περισσότερα θα ξέρουμε μετά την προπόνηση.