Home TOP NEWS Τ. Ραμάγιο: “Ξέρουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι δυνατή ομάδα”

Τ. Ραμάγιο: “Ξέρουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι δυνατή ομάδα”

titoramallo


Δηλώσεις στην Άντρια Χήρα και το sigmalive.com έκανε ο προπονητής της Μπανάντς Τίτο Ραμάγιο. Ο Ισπανός τεχνικός αναγνώρισε πως η ομάδα μας είναι ισχυρή αλλά και ότι το ποδόσφαιρο στην Κύπρο είναι πιο προηγμένο από ότι στην Αρμενία. Αναλυτικά πιο κάτω όλη η συνέντευξη:

Τι γνωρίζετε για την Ομόνοια; Έχετε αναλύσει κάποια περσινά ματς από την κυπριακή ομάδα;
Γνωρίζουμε ότι η Ομόνοια είναι μία δυνατή ομάδα. Έχουμε ήδη ξεκινήσει την ανάλυση της αντιπάλου. Γνωρίζουμε ότι αυτή η περίοδος για την Ομόνοια, είναι περίοδος αλλαγών, έχουν νέο προπονητή και πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους, σε σύγκριση με την προηγούμενη περίοδο. Έτσι ξέρουμε ότι κάνουν κι’ αυτοί αρκετές προετοιμασίες για τη νέα περίοδο.
Τι γνωρίζετε για το κυπριακό ποδόσφαιρο;
Στην Κύπρο το ποδόσφαιρο μεγαλώνει. Τον χειμώνα η ομάδα μας ήταν στην Κύπρο για προετοιμασία και εκεί είχαμε και ένα φιλικό παιχνίδι με μία κυπριακή ομάδα. Το κυπριακό ποδόσφαιρο κάνει βήματα μπροστά, έχει όλα τα φόντα για ανάπτυξη. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν στην Κύπρο αρκετοί Ισπανοί ποδοσφαιριστές κι’ αυτό από μόνο του, έχει όλα τα προηγμένα για την ανάπτυξη.
Ποια είναι τα δυνατά σημεία της ομάδας σας; 
Πρώτα απ’ όλα θα προσπαθήσουμε να είμαστε ο εαυτός μας και να παίξουμε με το δικό μας στυλ, αυτό το στυλ πάνω στο οποίο δουλεύουμε τους τελευταίους επτά μήνες. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε μία γερή ομάδα στον αγωνιστικό χώρο κυρίως στην άμυνα μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στον αγώνα μας και να μην δίνουμε την μπάλα στον αντίπαλο, κάτι τ’ οποίο δουλεύουμε πάνω σε αυτό γι’ αυτά τα ματς που θα έρχονταν της Ευρώπης.
Αν έχουν τις όποιες ελπίδες για πρόκριση:
Φυσικά και έχουμε. Θ’ έλεγα ψέματα στους παίκτες μου αν δεν είχαμε καμία ελπίδα για πρόκριση στον επόμενο γύρο. Είμαστε ρεαλιστές όμως γνωρίζουμε τις δυσκολίες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Θα παίξουμε μέχρι τέλους με την ελπίδα της νίκης και της πρόκρισης.
Οι θερμοκρασίες στην Κύπρο είναι αρκετά υψηλές, πιστεύετε ότι αυτό είναι μειονέκτημα για την ομάδα σας; 
Δεν θα το έλεγα, γιατί η θερμοκρασίες και εδώ στην Αρμενία είναι αρκετά υψηλές. Νομίζω και τα δύο παιχνίδια θα παιχτούν σε αυτές τις συνθήκες έτσι και οι δύο ομάδες θα έχουν δυσκολίες.
Πόσες μεταγραφές έκανε η Μπάναντς;
Καμία, θ’ αγωνιστούμε με τους παίκτες που είχαμε και πριν τις διακοπές, δεν είχαμε αλλαγή στο ρόστερ.