Home TOP NEWS Θέλει μια ΟΜΟΝΟΙΑ…σκύλα

Θέλει μια ΟΜΟΝΟΙΑ…σκύλα

john-carver_2211572b


Το αν θα μας βγει η στροφή σε Άγγλο προπονητή, για πρώτη φορά από τότε που μπήκαμε στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ, θα το δούμε στη πορεία. Το βέβαιο είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δοκιμάζει κάτι εντελώς καινούριο, εντελώς φρέσκο και θα προσπαθήσει μέσω αυτού να επιστρέψει στη κορυφή. Ο Νταμπίζας προφανώς έχει κάτι πολύ συγκεκριμένο στο μυαλό του για να επιλέξει τον Τζον Κάρβερ, κάτι που μοιράστηκε και με τον ίδιο τον Άγγλο προπονητή για να τον πείσει σχετικά με το πρότζεκτ του.

Οι Άγγλοι προπονητές γενικώς δεν φημίζονται για την τακτική στο παιχνίδι τους, αλλά για το ανελέητο τρέξιμο, το συνεχές πρέσσιγκ και τις κοντινές γραμμές. Ο Νταμπίζας και ο Κάρβερ ξέροντας πως δεν έχουν τον προϋπολογισμό άλλων ομάδων και πως θα μπορέσουν να αποκτήσουν μόνο ένα αριθμό παικτών από αυτούς που λέμε “της διαφοράς”, θέλουν να κάνουν μια ΟΜΟΝΟΙΑ…σκύλα μες το γήπεδο που θα τρέχει συνεχώς και θα δίνει την εντύπωση πως οι παίκτες της είναι παντού.

Για να πετύχεις κάτι τέτοιο βέβαια, ειδικά από τη στιγμή που στην Κύπρο το ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο αργό σε σύγκριση με την Αγγλία, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η δουλειά που θα κάνεις το καλοκαίρι, η πειθαρχεία των ποδοσφαιριστών σε όλη τη σαιζόν και η συντήρηση κατά τη διάρκεια της. Ο επόμενος μήνας, θα δείξει ακριβώς σε ποιο αγωνιστικό στυλ προσανατολίζονται οι Νταμπίζας και Κάρβερ.