Home TOP NEWS Οι τρεις πρώτοι σε σταυρούς

Οι τρεις πρώτοι σε σταυρούς

eklogiki-sinelefsi-ekloges-2016 (5)Φώτος Ιωάννου, Αντώνης Τζιωνής και Χρίστος Νεοφύτου ήταν οι 3 που συγκέντρωσαν περισσότερους σταυρούς προτίμησης στις σημερινές εκλογές. Εξέλιξη φυσιολογική, αφού ήταν τρία μέλη του Δ.Σ. των οποίων το έργο εκτιμήθηκε από τη πλειοψηφία των μελών.


Υπό το Φώτο Ιωάννου το τμήμα πετόσφαιρας έγραψε ιστορία κατακτώντας το πρώτο πρωτάθλημα και το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του. Ο Αντώνης Τζιωνής ήταν επικεφαλής του συνδυασμού και επόμενο ήταν να λάβει τα φώτα της δημοσιότητας ενώ του πιστώθηκε και η επιμονή στο θέμα τεχνικού διευθυντή μέχρι να έρθει ο Νταμπίζας.

Ο Χρίστος Νεοφύτου τέλος, είχε να επωμιστεί τεράστιο όγκο δουλειάς, αφού ανέλαβε περισσότερες από 60 υποθέσεις παικτών/προπονητών που είχαν ανοικτές υποθέσεις εναντίων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πλέον είναι κάτω από 10. Στο τελευταίο κομμάτι συμβολή είχε και ο Α.Πασιουρτίδης.

Πάντως άξιο αναφοράς είναι και ότι στις τελευταίες θέσεις των ψήφων ήταν τα παλαιότερα μέλη του συνδυασμού Τζιωνή. Αυτό δείχνει κατά την άποψη μας την τάση για ανανέωση ανάμεσα στο κόσμο της ομάδας. Αν ψήφιζαν οι πλατιές μάζες του κόσμου, τα αποτελέσματα θα ήταν πιθανότατα διαφορετικά.