Home TOP NEWS Βγαίνουν άλλοι μπροστά

Βγαίνουν άλλοι μπροστά

proetoimasia-2o-filiko-wacker-margasa (21)


Αν δεν υπάρξει ανατροπή σκηνικού, ο Νούνο Ασσίς δεν θα βρίσκεται του χρόνου στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής με βαρύ βιογραφικό και προσωπικότητα που δεν θα είναι στο ρόστερ, αφού έχει ήδη αποχωρήσει ο Ντρι Ρομαρίκ, ενώ έχει φύγει και ο Σκέμπρι. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ όμως υπάρχουν ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα έτοιμοι να βγουν μπροστά, ενώ ένα από τα στοιχεία που εξετάζει ο Νταμπίζας πριν αποκτήσει κάποιον είναι ακριβώς και ο χαρακτήρας.

Από όσους ήταν και προηγουμένως στην ομάδα, θα σταθούμε σε 3 παίκτες. Τον Ρενάτο Μαργκάσα που με το πάθος και την ενέργεια του παρασύρει τους πάντες, τον Δημήτρη Χριστοφή που θέλει να ξαναγίνει φέτος ο κορυφαίος Κύπριος και να οδηγήσει την ομάδα στους τίτλους και το υπόδειγμα επαγγελματία που επιθυμεί πάντα να βελτιώνεται Κίλιαν Σέρινταν. Και οι τρεις έχουν τις εμπειρίες και οι τρεις έχουν την προσωπικότητα να ηγηθούν και πρέπει φέτος να το κάνουν.

Εκκρεμούν βέβαια αρκετές μεταγραφές και είναι σίγουρο πως ο Νταμπίζας θα επιδιώξει να φέρει παίκτες που να αντέχουν την πίεση και να μπορούν να καθοδηγήσουν την ομάδα. Έχουμε όμως την αίσθηση πως πρώτα αυτοί που ήταν ήδη στο ρόστερ πρέπει να βγουν μπροστά.