Home TOP NEWS Κατέγραψε τα θετικά και τις αδυναμίες

Κατέγραψε τα θετικά και τις αδυναμίες

 


Γρήγορο ποδόσφαιρο και η μπάλα κάτω από την ΟΜΟΝΟΙΑ, στο σημερινό φιλικό απέναντι στην ΑΕΖ. Οι πράσινοι παίζοντας με 4-2-3-1, κρατούσαν μπάλα και δοκίμαζαν να φτιάξουν φάσεις μέσω μίας διαφορετικής ανάπτυξης. Φυσικά ρόλο έπαιξε η διαφορά ετοιμότητας που είχαν οι δύο ομάδες όμως ο Τζον Κάρβερ σημειώνει τα όσα ξεχώρισαν στον αγώνα αλλά και τις αδυναμίες που καλείται να διορθώσει η ομάδα στο επόμενο 20ήμερο.

filiko-omonoia-aez (14)

Ο Άγγλος προπονητής είδε καταρχήν το Δημήτρη Χριστοφή να πατάει γερά και να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Ο Τζίμης αγωνίστηκε στην κορυφή και κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να γράψει το όνομα του σχεδόν σε κάθε ευκαιρία της ομάδας μας. Όλοι τον χειροκρότησαν αφού τους έδειξε να έχει σήμερα στο παιχνίδι του περισσότερη αυτοπεποίθηση.

filiko-omonoia-aez (21)

Ένα άλλο στοιχείο που θα κρατήσει ο Κάρβερ είναι την καλή εμφάνιση του Μπλάτι Τουρέ που έδειξε ξανά την σπουδαία του τεχνική και πως στο χώρο του κέντρο θα προσφέρει αρκετή ποιότητα.

filiko-omonoia-aez (26)

Τα βλέμματα του τεχνικού τιμ ήταν στραμμένα και στον Άρη Σοϊλέδη. Ο Ελλαδίτης είχε πολλές επιθετικές ενέργειες, καταγράφοντας μία ασίστ σε ευκαιρία του Χριστοφή αλλά και ένα καλό τελείωμα με σουτ εντός περιοχής.

Ασφαλέστατα υπήρξαν και αδυναμίες στις οποίες θα γίνει προσπάθεια να διορθωθούν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.