Home TOP NEWS Μπεν Σιμόν: “Προετοιμαστήκαμε να παίξουμε παιχνίδι αντεπιθέσεων”

Μπεν Σιμόν: “Προετοιμαστήκαμε να παίξουμε παιχνίδι αντεπιθέσεων”

uel-omonoia-beitar-Ben-Simon (56)


Ο Ραν Μπεν Σιμόν είπε πως η ομάδα του κατάφερε να πάρει μία πρόκριση απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα. Η νίκη τους στο Ισραήλ αλλά και τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο σήμερα έκαναν πιο εύκολο το έργο τους.

«Για μένα, παίξαμε απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Κάναμε το ματς πιο εύκολο μετά τα δυο μας γκολ. Δεν παίξαμε ποτέ έξυπνα, αλλά σε αυτό το στάδιο της σαιζόν, οι παίκτες μου έδωσαν 100% και είμαι περήφανος για αυτούς. Είμαι πολύ χαρούμενος σε αυτό το σημείο. Θα δούμε καλύτερη νοοτροπία στη διάρκεια της σαιζόν, αλλά είναι νωρίς και είμαι ευχαριστημένος για αυτό το στάδιο. Προσωπικά λατρεύω να είμαι στη Κύπρο, πεθυμώ πολύ τους Κύπριους και ήταν και προσωπική η νίκη για μένα».

«Προετοιμαστήκαμε καλά για το ματς. Το ένιωσα ότι αυτό το σύστημα με τις μακρινές μπαλιές δεν το αντιμετωπίζουμε συχνά στο Ισραήλ. Το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε. Είναι σημαντικό να κερδίσεις με τα δόντια σου είναι σημαντικό να ξέρεις και πως πρέπει να βελτιωθείς. Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε και είμαι διατεθειμένος να τα κάνω».

«Ξέραμε το σκορ του πρώτου ματς και προετοιμαστήκαμε να παίξουμε παιχνίδι αντεπιθέσεων. Δεν αντιδράσαμε σωστά, όμως είχαμε απέναντι μας μια ποιοτική και σκληρή ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν το λέω για να κάνω κομπλιμέντο».