Home TOP NEWS Εβδομάδα Μπεϊτάρ

Εβδομάδα Μπεϊτάρ

kazamias-1o-evropaiko (280)


Οι διπλές αναμετρήσεις με τη Μπάναντς μοιάζει ήδη με μακρινή ανάμνηση, αφού η συνέχεια είναι τέτοια που δεν μας επιτρέπει να το σκεφτούμε άλλο. Αυτή τη βδομάδα ο πήχης ανεβαίνει απότομα, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στο Ισραήλ για να αντιμετωπίσει τη Πέμπτη στο Teddy Stadium τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Που μπορεί σαν μέγεθος να μην είναι ούτε Μακάμπι Χάιφα, ούτε Μακάμπρι Τελ Αβίβ, είναι όμως ένας αντίπαλος που θα μας τιμωρήσει αν επαναλάβουμε συγκεκριμένα λάθη.

Όλοι στο πράσινο στρατόπεδο σκέφτονται ήδη μόνο τους Ισραηλινούς. Η ανάλυση τους άλλωστε, άρχισε από χθες αφού οι προπονήσεις περιλαμβάνουν μπόλικη τακτική. Ο αντίπαλος έχει δυνατά και αδύνατα σημεία. Τα πρώτα πρέπει να εξουδετερωθούν, τα δεύτερα πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε για να τους πληγώσουμε. Όλη η πράσινη οικογένεια οφείλει να πάει στο παιχνίδι της Πέμπτης απόλυτα συγκεντρωμένη στο στόχο, απόλυτα συνειδητοποιημένη για τις δυνατότητες του αντιπάλου και τις δικές μας, για να γίνει το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Η Πέμπτη είναι 4 βράδια μακριά, ο αγώνας όμως δεν παίζεται μόνο εκείνο το 90λεπτο. Παίζεται στο πόσο σκληρά δουλεύεις στις προπονήσεις τις μέρες πριν, πόσο προσεκτικός είσαι στη διατροφή και τη ζωή σου, πόσο προσηλωμένος είσαι στο στόχο σου. Είναι εβδομάδα Μπεϊτάρ και η Παρασκευή πρέπει να μας βρει αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση με αποδείξεις.