Home TOP NEWS Η ίδια θα κρίνει ποιος θα προκριθεί

Η ίδια θα κρίνει ποιος θα προκριθεί

beitar-omonoia-israel-Amir-Agayev (31)


Από ψες το βράδυ, η Μπεϊτάρ έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση. Ταυτόχρονα ξέρουμε πλέον ποιον έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πόσο υψηλό είναι το εμπόδιο που έχουμε να ξεπεράσουμε. Δεν τρομάζει σε καμία περίπτωση η Μπεϊτάρ, θεωρούμε πως η καλή ΟΜΟΝΟΙΑ θα περάσει. Το μόνο που τρομάζει είναι τα λάθη της ίδιας της ομάδας μας. Επιβάλλεται λοιπόν ο Κάρβερ και οι συνεργάτες του να δουν πως θα τα ελαχιστοποιήσουν, αλλά και πως θα έρθει η ανατροπή.

Οι πιθανότητες πλέον έχουν αλλάξει, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι πια φαβορί. Η άποψη μας όμως είναι πως η υπόθεση πρόκριση, εξακολουθεί να εξαρτάται από την ίδια. Πέραν από τη πραγματικότητα της ήττας που πονάει, υπάρχει και η εικόνα του παιχνιδιού που λέει μια διαφορετική ιστορία. Λέει πως παρότι η ομάδα μας έπαιζε μακριά από το σπίτι της, είχε 4 ξεκάθαρες ευκαιρίες να σκοράρει και άλλα τόσα σουτ στο στόχο έξω από τη περιοχή. Λέει πως στο δεύτερο ημίχρονο απειλήθηκε μόνο μια φορά. Λέει γενικώς πως μπορεί να πετύχει γκολ, μπορεί να πάρει τη πρόκριση, αρκεί να εμφανιστεί σωστή.

Η ήττα με 1-0 δεν άρεσε σε κανένα μας, δεν είναι όμως το τέλος του κόσμου. Δεν είναι καν το τέλος της Ευρώπης, αφού έχουμε σε 6 βράδια ευκαιρία να αποκαταστήσουμε τη τάξη. Ως την επόμενη Πέμπτη, επιβάλλεται η ψυχραιμία, επιβάλλεται η αυτοπεποίθηση, επιβάλλεται να θυμόμαστε πως όπως εμείς τους κάναμε ψες μάγκες, έτσι μπορούμε σε λίγες μέρες να τους ταπεινώσουμε. Υπάρχει κανείς που δέχεται να αποκλειστεί από αυτή την ομάδα;