Home TOP NEWS Η κριτική ας περιμένει μια βδομάδα

Η κριτική ας περιμένει μια βδομάδα

beitar-omonoia-israel (43)


Σε κανέναν μας δεν άρεσε το χθεσινό αποτέλεσμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έκανε γκολ τις δικές της ξεκάθαρες ευκαιρίες, δέχθηκε ένα στην μοναδική ευκαιρία της γηπεδούχου Μπεϊτάρ στο δεύτερο ημίχρονο και γνώρισε την ήττα. Βάση ευκαιριών άδικη, αλλά είναι αυτή που είναι και πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να διαγραφεί. Ο κάθε ένας από εμάς έχει άποψη για το τι έφταιξε, το τι πήγε στραβά. Το γεγονός πως οι περισσότερες διαφέρουν, έρχεται απλά να μας υπενθυμίσει πως είναι απλά απόψεις. Θεωρούμε πως η όποια κριτική πάντως, πρέπει να πάρει αναβολή μια βδομάδα.

Την ερχόμενη Πέμπτη, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ενενήντα λεπτά να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα. Η Μπεϊτάρ δεν είναι φόβητρο και ήταν αποκλειστικά τα λάθη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που της επέτρεψαν να έχει πλέον το πάνω χέρι. Η καλή ΟΜΟΝΟΙΑ, η συγκεντρωμένη ΟΜΟΝΟΙΑ με το μεγάλο κόσμο της στο πλευρό της, θα πάρει τη πρόκριση στο τρίτο προκριματικό. Αντί να ασκήσουμε σκληρή κριτική λοιπόν τώρα, ας βρούμε τους τρόπους να πάμε στο παιχνίδι όσο πιο δυνατοί γίνεται. Αν αποκλειστούμε άλλωστε, θα έχουμε χρόνο μπόλικο να πούμε ότι θέλουμε. Πριν από αυτό όμως, να βεβαιωθούμε πως δώσαμε το 101% μας για να έρθει η ανατροπή.

Από τον Απρίλιο, γίνεται μια νέα προσπάθεια, πιο σοβαρή από ότι στο παρελθόν, όσον αφορά το αγωνιστικό. Ο Νταμπίζας ήταν ειλικρινής μαζί μας ευθύς εξαρχής λέγοντας πρώτο ότι χρειάζεται χρόνος και δεύτερο ότι ο προγραμματισμός δεν θα γίνει βάση ενός ή δυο παιχνιδιών, αλλά βάση αναγκών για όλη τη χρονιά. Ας πιστώσουμε την προσπάθεια κι ας μην την πνίξουμε στη πίκρα όλων όσων περάσαμε τα τελευταία χρόνια. Ξέρουμε είναι δύσκολο να σκέφτεται κάποιος ψύχραιμα όταν πονά, για αυτό ας περιμένουμε τουλάχιστον μια βδομάδα πριν ασκήσουμε πιο αυστηρή κριτική.