Home TOP NEWS Κάρβερ: “Είμαστε νέα ομάδα – Στην παράταση είδα αυτά που ήθελα”

Κάρβερ: “Είμαστε νέα ομάδα – Στην παράταση είδα αυτά που ήθελα”

uel-omonoia-banants (4)


Ο Τζον Κάρβερ δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση, κρατάει μόνο την παράταση και δηλώνει πως χρειάζεται λίγη υπομονή από τον κόσμο αφού είναι μία νέα ομάδα.

“Χθες είπα ότι ήταν δύσκολο το ματς, το μετέφερα και στους παίκτες και φάνηκε και στο γήπεδο. Δεν είχαν ευκαιρίες, είπα στους παίκτες πως τα πάντα ήταν η συγκέντρωση. Δεν την είχαμε μια φάση και σκόραραν. Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, αν και δεν είμαι ευχαριστημένος καθόλου με το 90λεπτο. Στην παράταση είδα αυτά που ήθελα. Έχουμε νέο σταφ, νέους παίκτες, συνηθίζουμε ακόμα πως θα παίζουμε και χρειάζεται χρόνος. Κερδίσαμε λόγω της φυσικής κατάστασης μας. Ο προπονητής τους μπορεί να είναι περήφανος για την προσπάθεια. Οι οπαδοί μας δεν πρέπει να είναι ευχαριστημένοι σήμερα, όμως τουλάχιστον πήγαν σπίτι έχοντας προκριθεί στην επόμενη φάση”.

Ερ: Θεωρώ πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, κάτι που δεν έδειχνε πέρσι. Συμφωνεί ο προπονητής;

“Αν δείτε τη προσωπικότητα μου είμαι και γω παθιασμένος και αποφασισμένος και ελπίζω πως το πέρασα στους παίκτες. Χρειάζονται πολλά περισσότερα από αυτό όμως, πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι, πιο σωστοί τακτικά. Το σημερινό ματς πρέπει να είναι ένα καλό μάθημα για μας. Δεν μπορούμε να κερδίζουμε πάντα, μπορούμε όμως να παίζουμε πάντα σαν πρωταθλητές. Μπορούμε να τα δίνουμε όλα να παίζουμε σωστά και οι οπαδοί θα το εκτιμούν. Πρέπει να γίνουμε πολύ καλύτεροι, να παίξουμε πολύ καλύτερα”.