Home TOP NEWS Κριτική και απαιτήσεις

Κριτική και απαιτήσεις

Η συζήτηση μεταξύ των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ αυτές τις μέρες είναι έντονη. Είναι η φετινή αποτυχία στην Ευρώπη απλή συνέχεια των προηγούμενων; Αξίζει η ομάδα που τα τελευταία χρόνια μας πλήγωσε και μας πίκρανε στήριξη ή πρέπει η κριτική να γίνει πιο έντονη, σχεδόν ισοπεδωτική; Έχει το σύνολο που είδαμε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια προοπτική να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ο κάθε ένας έχει τη δική του άποψη και είναι σεβαστή. Μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και των ιστοσελίδων μπορεί να την εκφράζει.


Την άποψη μας για το αν είναι συνέχεια προηγούμενων χρονιών και αποτυχιών την έχουμε γράψει. Από τη στιγμή που φέτος γίνεται κάτι διαφορετικό όσον αφορά τον τρόπο δουλειάς, όχι, δεν μπορεί να χρεωθεί το φετινό σύνολο το σταυρό που κουβαλάμε από τα προηγούμενα και σίγουρα δεν μπορεί να κριθεί μέσα σε δυο μήνες η προσπάθεια. Την ίδια στιγμή όμως, είναι σαφές πως τα όσα είδαμε στην Ευρώπη δεν μπορούν να μας κάνουν ικανοποιημένους. Θα μπορούσαμε να προκριθούμε ναι, δεν τα καταφέραμε όμως κόντρα σε μια ομάδα που δεν ήταν κάτι σπουδαίο.

Η κριτική πρέπει να γίνεται, για να αποκλείστηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει να πει πως κάτι πήγε στραβά. Στην προκειμένη κατά την άποψη μας, ήταν το συνειδητό ρίσκο να μην ολοκληρώσουμε τις μεταγραφές μας πριν το δεύτερο προκριματικό, λόγω του ότι ο τεχνικός διευθυντής μας θεωρεί πως οι καλύτερες μεταγραφές γίνονται Αύγουστο. Ταυτόχρονα πρέπει να γίνονται ξεκάθαρες και οι απαιτήσεις, δεν αντέχουμε άλλη μια χρονιά με στόχο μόνο την έξοδο στην Ευρώπη και την απομάκρυνση από τη κορυφή από νωρίς.

Στηρίζουμε την προσπάθεια, στηρίζουμε το μοντέλο που θέλει να εφαρμόσει ο Νίκος Νταμπίζας και αντιλαμβανόμαστε πως χρειάζεται χρόνο. Έχουμε και απαιτήσεις όμως, θέλουμε ξανά μια ΟΜΟΝΟΙΑ βασίλισσα. Δεν θα γίνει από τη μια μέρα στην άλλη είναι ξεκάθαρο, θέλουμε όμως ακόμα και μέσα από τα φιλικά να δούμε πρόοδο. Στηρίζουμε, ταυτόχρονα απαιτούμε.