Home TOP NEWS Κτυπάνε εντεκάδα Κλέιτον και Ρουσιάς

Κτυπάνε εντεκάδα Κλέιτον και Ρουσιάς

kazamias-1o-evropaiko (267)


Μια αλλαγή είναι σίγουρη για το παιχνίδι με τη Μπεϊτάρ σε σύγκριση με αυτό της περασμένης Πέμπτης, αφού ο Ζίγκι Μπαντιμπαγκά θα είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Οι δυο μεγάλοι πρωταγωνιστές της ανατροπής με τους Αρμένιους Κλέιτον (1 γκολ 1 ασσίστ) και Ρουσιάς (2 γκολ 1 ασσίστ) διεκδικούν τη θέση, χωρίς να αποκλείεται στην εντεκάδα να βρεθούν τελικά και οι δύο. Ερωτηματικό είναι επίσης σε ποιο σχηματισμό θα παρατάξει την ομάδα ο Κάρβερ, αλλά και αν θα παίξουν οι νεοφερμένοι Μπρούνο και Σοϊλέδης.

Ας πάρουμε τα πράγματα πάντως με τη σειρά. Αν ο Κάρβερ επιλέξει να διατηρήσει το 4-4-2 έχει τρεις επιλογές. Η πρώτη είναι αντί του Ζίγκι να ξεκινήσει το Κλέιτον στο άκρο της μεσαίας γραμμής. Η δεύτερη είναι να ξεκινήσει το Ρουσιά στην επίθεση και να μετατοπίσει το Σέρινταν στο αριστερό άκρο. Η τρίτη είναι να ξεκινήσει στο άκρο ο Κλέιτον, ο Ρουσιάς μπροστά και να μείνει εκτός ένας εκ των Σέρινταν και Ντάρμπισαϊαρ. Το τρίτο ενδεχόμενο μοιάζει πιο απομακρυσμένο.

Στη περίπτωση τώρα του 4-2-3-1 είναι μάλλον πιο εύκολο να γίνουν προβλέψεις. Τριάδα μπροστά οι Σέρινταν (αριστερά), Ντάρμπισαϊαρ (κέντρο της επίθεσης), Αγκάγιεφ και πίσω τους ο Κλέιτον Σίλβα. Σε αυτό το ενδεχόμενο δύσκολα θα ξεκινήσει στην εντεκάδα ο Ονησίφορος Ρουσιάς.

Από κει και πέρα, ο Μπρούνο Νασιμέντο αποκτήθηκε για να δώσει λύσεις στην άμυνα και είναι πολύ πιθανόν να κληθεί να το κάνει άμεσα, παίρνοντας θέση πλάι σε ένα εκ των Παντελιάδη και Όρσουλιτς. Αν πάντως εκτοπίσει τον Ελλαδίτης και αυτός μετατοπιστεί αριστερό μπακ, απελευθερώνεται και ο Ρενάτο Μαργκάσα για να παίξει εκεί που προορίζεται, στον άξονα της μεσαίας γραμμής.